Home Gaming Farming Simulator Kids : Releasedatum en eerste Gameplay-Trailer onthuld

Farming Simulator Kids : Releasedatum en eerste Gameplay-Trailer onthuld

by Mark van Truijen

Vanaf 26 maart kunnen kinderen leren hoe leuk en belangrijk het boerenleven is in Farming Simulator Kids voor de Nintendo Switch, iPhone, iPad en Android™-apparaten. Uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software onthulde tegelijk met de releasedatum de eerste gameplay-trailer – inclusief schattige dieren en grappige personages die aardbeienmelk maken.

Eerste gameplay toont dieren & personages
Farming Simulator Kids nodigt jonge spelers uit om een gezellig boerenbestaan te beginnen – kleurrijk, veilig en met diverse boerenactiviteiten en locaties om te verkennen. De eerste gameplaybeelden bieden een blik op de dag van een beginnende jonge boer. In de video zien we hem tuinieren, gewassen planten en oogsten, koeien melken, heerlijke producten bereiden en achter het stuur van een John Deere-tractor kruipen. De beroemde fabrikant John Deere was vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling van Farming Simulator Kids en is present met diverse van zijn iconische machines.

Gratis kleurboek bij de Nintendo Switch-versie
Binnenkort komt de game beschikbaar voor pre-orders en pre-registratie op respectievelijk de Nintendo Switch, in de App Store en op Google Play. De fysieke versie van Farming Simulator Kids voor de gezinsvriendelijke console van Nintendo wordt geleverd inclusief een kleurboek met 12 pagina’s, zodat jonge spelers kleur kunnen geven aan de tractors, paarden, ganzen en sommige buren die ze ook in de game hebben gezien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x