Home GamingAndroid CAPCOM kondigt nieuwe games aan en bevestigd line-up voor de E3

CAPCOM kondigt nieuwe games aan en bevestigd line-up voor de E3

by Mark van Truijen

9 Juni start de E3 en Capcom heeft nu al wat games aangekondigd, namelijk Dead Rising 3 voor de PC, Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy voor de  Nintendo 3DS, Monster Hunter Freedom Unite te downloaden in de app store, en nieuwe details voor Monster Hunter 4 Ultimate. E3 wordt gebruikt om het Pro Tour Ranking Event te houden van Capcom.

Dead Rising 3 (PC):

De exclusieve launch titel voor de Xbox One Dead Rising 3 gaat zijn weg maken naar de PC via Steam en als Retail versie vanaf de zomer van 2014. PC spelers krijgen te maken met hordes zombies aangedreven door de grafische kracht van een PC. Dead Rising 3 zal de beschikking hebben over Steam achievements, Steam Cloud, Steam Trading cards, Wereld Ranking en een full game controller ondersteuning. Er kan ook gespeeld worden met keyboard en muis.

Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy (Nintendo 3DS):

Verdedig de onschuldige en red de dag! Onze held Phoenix Right legt jouw de wet op in deze winter release van Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy. Ervaar het orginele verhaal als nooit te voren, grafisch opnieuw leven in geblazen, brute 3D visuals speciaal gemaakt voor de 3DS.

Monster Hunter 4 Ultimate (Nintendo 3DS):

Hij lanceert hier in het westen ergens begin 2015. Dit zal het nieuwe deel worden in de populaire serie. Spelers nemen de rol van hunter op zich, al reizend van plek naar plek kom je allerlei quests tegen en diverse monsters. Voor het eerst word het mogelijk om op een handheld je vrienden te joinen via het Nintendo Network.

Monster Hunter Freedom Unite (iPhone(R), iPod touch(R), iPad(R), iPad mini(TM), and iPad Air(TM)):

Een van de meest populaire games op de PSP komt naar je telefoon of tablet. Er zijn wat nieuwe functies toegevoegd men moet hier denken aan hogere HD grapghics, geoptimaliseerd voor een touch screen, target camera opties, ondersteuning voor MFi controllers en co-op multiplayer quests via Wi-Fi connectie kan je zelfs met ze 4en los gaan.

Ultra Street Fighter IV (PlayStation(R)3, Xbox 360 and PC):

In Ultra Street Fighter IV, Poison, Hugo, Elena, Rolento en Decapre join het gevecht. Helemaal compleet met nieuwe animaties en hun eigen vecht stijlen, brengen ze het totaal aan vechters naar 44. Zes nieuwe omgevingen om in te vechten :  Pitstop 109, Cosmic Elevator, Half Pipe en meer, deze zullen zorgen voor een enerverende en kleurrijke ervaring.

Capcom Pro Tour

De Capcom Pro Tour (CPT) is de premier league van de vecht games. Onder andere vind je hier het vlaggenschip van het vecht genre uit de “legendary Street Fighter series”, de CPT brengt spelers en toeschouwers bij elkaar om te genieten van mooie wedstrijden. Spelers van over de hele wereld hebben een jaar lang gevochten om zich te kwalificeren voor 1 van de 16 plekken voor de CapCom Cup. Er zijn drie soorten evenementen : Premier Tournaments, Ranking Tournaments, and Online Tournaments. Premier events, waar spelers zich direct kwalificeren, gecombineerd met een punten systeem om te beslissen over de overgebleven plekken, zo word het mogelijk dat alleen de beste over blijven.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: