Home Gaming Call of Duty: Infinite Warfare brengt klassiek oorlogsverhaal in nieuwe setting

Call of Duty: Infinite Warfare brengt klassiek oorlogsverhaal in nieuwe setting

by Mark van Truijen

Call of Duty® keert terug naar zijn roots met een klassieke strijd van twee legers. Call of Duty®: Infinite Warfare komt wereldwijd uit op vrijdag 4 november 2016. De game vertelt een oorlogsverhaal dat zich, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, afspeelt tot in de verste uithoeken van ons zonnestelsel. Call of Duty: Infinite Warfare wordt uitgebracht door Activision Publishing, Inc. en de ontwikkeling werd geleid door Infinity Ward. De game komt ook beschikbaar als deInfinite Warfare Legacy Edition, welke Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered* bevat. Heruitgebracht in high-definition is dit de volledige campaign van Call of Duty® 4: Modern Warfare®, aangevuld met 10 multiplayer maps.

Infinite Warfare en Infinite Warfare Legacy Edition, mét Modern Warfare® Remastered, komt beschikbaar op PlayStation® 4, Xbox One en PC.

“Dit jaar eren we de erfenis van Call of Duty en we nemen spelers tegelijkertijd mee naar de toekomst,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing. “Call of Duty: Infinite Warfare is een gedurfde nieuwe visie van Infinity Ward, de studio die ook de originele Call of Duty en Modern Warfare ontwikkelde. Het avontuur speelt zich af op zo’n enorm epische schaal dat je het alleen van Call of Duty kunt verwachten. Daarnaast is Call of Duty: Modern Warfare Remastered één van de meest geliefde games ooit en die wordt nu uitgebracht voor een nieuwe generatie. We hebben de game geremasterd en een nieuwe grafische laag toegevoegd, die niet mogelijk was toen het origineel werd uitgebracht. Het belooft een fantastisch jaar te worden voor Call of Duty spelers.”

“Met Call of Duty: Infinite Warfare komen fans van Call of Duty op plekken waar ze nooit eerder geweest zijn,” zegt Dave Stohl, Studio Head bij Infinity Ward. “Aan de ene kant is dit typisch zo’n ruw oorlogsverhaal waar Call of Duty zijn faam aan dankt, maar tegelijkertijd zorgt de setting in de toekomst ervoor dat je als speler een reis van epische proporties onderneemt. Voeg daar de gameplay innovaties en nieuwe experiences aan toe en je kunt er zeker van zijn dat deze game geweldig wordt om te spelen.”

In Call of Duty: Infinite Warfare draait alles om het verhaal. In een tijd vol tegenspoed neem je het als Captain op je eigen oorlogsschip op tegen een meedogenloze vijand. Ervaren soldaten worden blootgesteld aan buitengewone omstandigheden en zo wordt hun training tot in het extreme getest en kan het niet anders of hun ware karakter komt boven. Het gaat om de leiding nemen en hoe alleen harde beslissingen kunnen leiden naar de overwinning. De game introduceert prachtige omgevingen, wapentuig en player abilities die niet eerder in Call of Duty zaten. De volledige campaign – van combat met beide benen in de modder tot strijd in high speed space-fighters op duizenden kilometers hoogte – raast voorbij als een vloeiende experience met amper zichtbare laadtijden.

Online biedt Call of Duty: Infinite Warfare de toekomst van warfare. De Multiplayer mode brengt een nieuwe ontwikkeling in Call of Duty’s movement system waarbij de nadruk ligt op front-line engagement. Daarnaast introduceert Infinite Warfare een cooperative Zombie mode waarin je als speler wordt meegenomen op een wilde rit, die een nieuwe verhaallijn combineert met unieke gameplay features en mechanics. Verdere details over de multiplayer en de nieuwe zombies experience worden later bekend gemaakt.

Na veel aanvragen vanuit de community wordt één van de best ontvangen titels uit geschiedenis van de franchise, Call of Duty 4: Modern Warfare, geremasterd voor current generation consoles. De executive production is in handen van Infinity Ward en de game werd ontwikkeld door Raven Software. In Call of Duty: Modern Warfare Remastered* beland je als speler in een actiethriller vol met de bloedstollende momenten die het origineel tot één van de meest geprezen en onderscheiden games ooit maakte.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered heeft levendige current generation visuals, compleet met verbeterde texture resolution en optimale detaillering. Daarnaast high-dynamic range belichting, verbeterde animatie en audio, fantastisch geluid, en nog veel meer. Als fan herleef je de oorspronkelijke iconische campagne terwijl je de wereld rond reist met Capt. Price, Gaz en Soap. Je voert bekende missies uit de de originele game uit, waaronder “All Ghillied Up,” “Charlie Don’t Surf,” en “Crew Expendable.” Ook is er de online multiplayer mode die Call of Duty ooit herdefinieerde met de introductie van killstreaks, XP, Prestige en meer. Alle maps uit de oorspronkelijke multiplayer mode zijn aanwezig, zoals de classics “Crash,” “Backlot” en “Crossfire.”

“De originele Modern Warfare legde de lat voor games zo hoog dat hij tot op de dag van vandaag wordt gezien als één van de beste games ooit. Het is een eer om de remaster te mogen ontwikkelen en we zijn er volledig aan toegewijd om een zo getrouw mogelijk remaster van deze klassieker af te leveren,” zegt Brian Raffel, Studio Head bij Raven Software.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered* zit in de volgende edities van Call of Duty: Infinite Warfare:

Legacy Edition en Digital Legacy Edition – Bevat zowel Call of Duty: Infinite Warfare als Call of Duty: Modern Warfare Remastered, adviesprijs €89.99.
Digital Deluxe Edition – Bevat Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered en Season Pass, adviesprijs €109.99.
Legacy Pro Edition – Bevat Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass, collectible SteelbookTM, officiële game soundtrack en aanvullende digitale items, is exclusief bij Gamemania verkrijgbaar, adviesprijs €119.99.

*Check plaatselijke retailers voor beschikbaarheid van Call of Duty: Infinite Warfare Editions.

*Call of Duty: Modern Warfare Remastered bevat alleen de 10 MP maps van de originele game Call of Duty: Modern Warfare.Modern Warfare Remastered is een download en een internetverbinding is daarvoor vereist. Bezoek voor aanvullende informatie www.callofduty.com/MWR_FAQ.

Voor de laatste informatie: www.callofduty.com, www.youtube.com/callofduty, of volg @CallofDuty en @InfinityWard op Twitter, Instagram en Facebook. Call of Duty: Infinite Warfare staat gepland voor release op PlayStation® 4, Xbox One en PC. De titel heeft nog geen rating.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: