Home Gaming Mighty No. 9 gaat goud!

Mighty No. 9 gaat goud!

by Mark van Truijen
Een bericht van Keiji Inafune –

http://www.mightyno9.com/en/20160502

“Aan alle backers en fans van Mighty No. 9,

Om te beginnen wil ik zeggen hoe verschrikkelijk het ons spijt dat we jullie fans zo lang hebben laten wachten. Gelukkig kunnen we nu eindelijk het langverwachte nieuws over Mighty No. 9 bij jullie bezorgen. Namelijk dat de game verschijnt op 21 juni 2016 (Noord-Amerika en Azië) en 24 juni 2016 (wereldwijd). We begrijpen dat we met eerdere vertragingen veel fans hebben teleurgesteld, maar we zijn blij dat we eindelijk de game kunnen leveren aan iedereen die ons zo ver gebracht heeft.

Nu de game ‘goud’ is gegaan, zijn we bezig met de laatste dingen die we moeten doen om het spel in jullie handen te krijgen, of dat nu je favoriete winkel is, of via digitale kanalen. Daarom zijn de aangekondigde releasedatums in steen gebeiteld, en is verder uitstel niet meer mogelijk.

Portable versies voor PlayStation® Vita en Nintendo 3DS ™ volgen op een later moment.

Er zijn bijna drie jaar verstreken sinds de start van onze Kickstarter-campagne, die alleen mogelijk werd dankzij de steun van onze backers en fans over de hele wereld. In dit project brachten we de passies van iedereen bij elkaar om iets werkelijk speciaals te maken, en we kijken ernaar uit om het uiteindelijke product te leveren bij alle betrokkenen. Een sterkere band tussen game-ontwikkelaars en game-fans bestaat niet.

Nu het hele verhaal achter de rug is, kan iedereen volgende maand aan de slag met Mighty No. 9. Hoeveel tijd gaat het je kosten om het hoofdverhaal te voltooien op NORMAL? Hoeveel mensen gaat het lukken om de MANIAC mode te voltooien? Wat wordt de snelste tijd in de time attack mode? We kijken uit naar de antwoorden die onze community ons zal leveren. Laat via onze social media-kanalen dus zeker weten wat je van de game vindt. Jullie meningen hebben de game mogelijk gemaakt, en we blijven graag jullie meningen horen, zodat we daar ook in de toekomst rekening mee kunnen houden.”

-Keiji Inafune

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x