Home Gaming Cabela’s The Hunt en Bass Pro Shops nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

Cabela’s The Hunt en Bass Pro Shops nu verkrijgbaar op Nintendo Switch

by Sven

Planet Entertainment kondigt trots aan dat Cabela’s® The Hunt: Championship Edition en Bass Pro Shops® The Strike: Championship Edition nu beschikbaar zijn voor Nintendo Switch™. Beide games zijn individueel beschikbaar voor €49.99, of als onderdeel van een bundel met een speciale controller* voor €59.99 elk. 

Cabela’s® The Hunt: Championship Edition brengt de #1 jachtavonturenreeks terug met 10 van de beroemdste jachtgebieden van Noord-Amerika. Gebruik realistische technieken zoals geur, stalken, oproepen, lokvogels en GPS-kaarten om je prooi te volgen en neer te halen door middel van een reeks gevaarlijke ontmoetingen en een verscheidenheid aan minigames in arcadestijl. 

De Bullseye Pro-controller:
De controller heeft de vorm van een geweer en is de perfecte accessoire voor alle digitale jagers. 

Bass Pro Shops® The Strike: Championship Edition, perfect voor ervaren vissers en nieuwkomers, neemt je mee naar 10 unieke meren om te concurreren in speciale boot challenges, castingwedstrijden en een assortiment aan leuke minigames. Gebruik authentiek Bass Pro Shop-kunstaas om 11 verschillende vissoorten te lokken, evenals legendarische vissen in elke regio. 

De Power Cast Rod & Reel-controller:
Hengel, reel en maak deel uit van de echte viservaring. De Strike Fishing controller biedt echte interactie voor de vissimulatie Bass Pro Shops® The Strike: Championship Edition. 

*Cabela’s® The Hunt: Championship Edition bevat de Bullseye Pro-controller, terwijl Bass Pro Shops® The Strike: Championship Edition de Power Cast Rod & Reel controller bevat. Speciale randapparatuur is optioneel en is niet vereist om beide spellen te spelen. 


Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: