Home GamingAndroid Final Fantasy Brave Exvius Fan Festa-evenement viert tweede verjaardag

Final Fantasy Brave Exvius Fan Festa-evenement viert tweede verjaardag

by Sven

Duizenden fans van over de hele wereld kwamen afgelopen weekend samen voor hetFINAL FANTASY® BRAVE EXVIUS® Fan Festa 2018-evenement. Dit om de tweede verjaardag te vieren van de wereldwijde versie van deze game.

FF-Katy-Perry.PNG

Tijdens het evenement, dat het hele weekend duurde, kwam Square Enix Ltd., met diverse grote aankondigingen voor de populaire mobile game, inclusief:

  • Samenwerking met Katy Perry: Muzikaal icoon Katy Perry was persoonlijk aanwezig om de nieuwe, originele song “Immortal Flame” voor de game te onthullen. Haar uiterlijk is ook gebruikt voor diverse speelbare personages die nu in de game aanwezig zijn. Fans kunnen hier de samenwerkingsvideo bekijken: https://youtu.be/WpMCpjB34Ug
FF-Katy-figure.PNG
  • Tijdelijk KINGDOM HEARTS-evenement: Om de komende lancering van KINGDOM HEARTS III te vieren, komt Sora uit het originele KINGDOM HEARTS tijdelijk beschikbaar als summon. Bekijk hier de aankondigingstrailer:https://youtu.be/YtlAviLjdEY
FF-Sora-figure.PNG
  • FINAL FANTASY VII-eenheden: Spelers kunnen nieuwe eenheden uit Final Fantasy VII als summons krijgen. Tifa (monk) en Vincent (shooter) kunnen gewekt worden als 7-sterren-eenheden, terwijl Barret en Cait Sith ook beschikbaar zijn. Fans kunnen ook uitzien naar favorieten Cloud en Sephiroth, die in de nabije toekomst gewekt kunnen worden als 7-ster-eenheden.
  • Eenheden met winterseizoensthema: Vanaf 21 december tot het eind van de maand kunnen spelers de feestmaand vieren met de nieuwe eenheden Tiana en Felix, die gewekt kunnen worden als 7-ster-eenheden. Daarnaast keren via een speciale banner eerder verschenen eenheden met seizoensthema terug.
  • Integratie van Google ID log-in: Fans krijgen binnenkort de mogelijkheid om bij de game in te loggen via hun Facebook-account of Google ID.
  • Nieuwe gameplaysystemen en content in 2019: Fans kunnen voor het nieuwe jaar uitzien naar een gloednieuw gameplaysysteem dat wereldwijd wordt geïmplementeerd naast nieuwe originele eenheden en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: