Home Gaming Bungie-community ontdekt nieuwe geheimen over Marathon

Bungie-community ontdekt nieuwe geheimen over Marathon

by Jos Vis

Bungie kondigde tijdens de PlayStation Showcase hun nieuwe op PvP-gerichte sci-fi-extraction-shooter genaamd Marathon aan. Marathon is het eerste volledig nieuwe project van de studio in meer dan tien jaar.

Marathon-fans werkten vanaf de onthulling dagenlang samen om verwarrende en tegenstrijdige aanwijzingen te analyseren en te delen. Hierdoor ontdekte ze een netwerk van op lore-geïnspireerde geheimen van in-game-facties in zowel de digitale als fysieke wereld.

“Één van onze belangrijkste gameprincipes is om spelers de controle te geven over het ontdekken en ontrafelen van het verhaal van Marathon.”, aldus Christopher Barrett, game director van Marathon. “Deze interactieve ervaring vertegenwoordigt onze inzet voor een rijk verhaal, zowel binnen als buiten de game. Het was spannend om te zien hoe het zich deze week ontvouwde met leden van de community over de hele wereld.”

Tijdens de zoektocht naar meer informatie ontgrendelde de community de eerste Marathon ViDoc van Bungie met beelden van achter de schermen, een fysieke installatie in Venice Beach in Californië, lore, assets, een embleem in Destiny 2 en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: