Home Gaming De edities en functies van Layers of Fear 2023

De edities en functies van Layers of Fear 2023

by Jos Vis

Met nog maar een paar weken te gaan voor de lancering van Layers of Fear (2023), onthullen Bloober Team en Anshar Studios de verschillende edities en prijzen voor een bekend en nieuw publiek. Om de waardering van nieuwe en terugkerende fans te tonen, stelt Bloober Team een speciale korting van 30% in voor bezitters van Layers of Fear (2016) en/of Layers of Fear 2 (2019).

Het hoogtepunt van vele jaren en meerdere games van hard werken, genuanceerde horror en verhalen vertellen komt samen in het kroonjuweel dat Layers of Fear (2023) is op 15 juni. Om het verleden van de franchises te vieren en moderne conventies te eren, presenteren ontwikkelaars Bloober Team en Anshar Studios met trots meerdere manieren voor oud en nieuw publiek om horror te ervaren, opnieuw bedacht. Eerst wordt de Standard Edition met het basisspel uitgebracht. De meest nieuwsgierige speler kan genieten van de Deluxe-editie, die een digitaal artbook en soundtrack bevat van Arek Reikowski, een Hollywood Music in Media Awards-genomineerde die eerder andere veelgeprezen Bloober Team-titels scoorde, waaronder Blair Witch, Observer: System Redux en The Medium.

Als blijk van dank voor hun steun in de vorige afleveringen willen de ontwikkelaars de bestaande fans nederig bedanken door een speciale, tijdelijke korting van 30% aan te bieden voor zowel de Standard- als de Deluxe-editie van Layers of Fear (2023). Deze korting voor ervaren spelers komt in aanmerking voor iedereen die eerder Layers of Fear (2016) of/en Layers of Fear 2 heeft gekocht, actief vanaf de lanceringsdag (15 juni) tot en met 29 juni 2023 16:00 UTC. Daarnaast biedt Bloober Team 15% lanceringskorting, een week lang beschikbaar voor iedereen.

Beleef in deze definitieve release de gebeurtenissen van de twee belangrijkste franchisetitels, Layers of Fear (2016) en Layers of Fear 2 (2019), plus alle eerder uitgebrachte DLC. Bovendien komen twee nooit eerder vertoonde delen van het verhaal samen in The Final Note, een hoofdstuk dat een alternatief perspectief geeft op de gebeurtenissen in de eerste game, en The Writer, een aangrijpend verhaal dat elke inzending tot een hecht verhaal verweeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: