Home Gaming Broeders herenigd in prachtige remake: ‘Brothers: A Tale Of Two Sons

Broeders herenigd in prachtige remake: ‘Brothers: A Tale Of Two Sons

by Sven

Goed nieuws voor de fans van hartverwarmende avonturen: 505 Games en ontwikkelaar Avantgarden brengen ons een prachtige remake van de veelgeprezen game uit 2013, ‘Brothers: A Tale Of Two Sons’. Deze nieuwe versie belooft een liefdevolle hervertelling te zijn van het ontroerende verhaal van de broers Naia en Naiee.

Om de lancering te vieren, komt er een wel heel aantrekkelijke aanbieding: in de eerste zeven dagen na de release krijg je maar liefst 20% korting! Heb je de originele game al? Dan zijn er zelfs nog extra kortingen beschikbaar op bepaalde platforms.

Josef Fares, de creatieve visionair achter het originele spel, steunt deze remake volledig. De game vertelt opnieuw het aangrijpende verhaal van de broers die op een missie gaan om het leven van hun stervende vader te redden. Dankzij de kracht van de Unreal Engine 5 is elke stap van hun reis minutieus opnieuw opgebouwd, waardoor de ervaring meeslepender is dan ooit, terwijl het trouw blijft aan het origineel. En er is meer: naast de klassieke single-player ervaring, kun je nu ook samen met een vriend in lokale co-op spelen, waarbij iedere speler een van de broers bestuurt.

De oorspronkelijke ‘Brothers: A Tale Of Two Sons’ heeft meerdere prestigieuze prijzen gewonnen, waaronder een BAFTA voor Game Innovation en de titel ‘Beste Xbox Game’ bij de VGAs. Het spel wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke games van het afgelopen decennium.

De remake van ‘Brothers: A Tale Of Two Sons’ is vanaf vandaag (28 februari 2024) beschikbaar op PlayStation 5, Xbox X|S, en PC via Steam, de Epic Game Store en GOG.

Ben jij klaar om deze emotionele reis opnieuw te beleven, misschien wel samen met een vriend? Wat denk je dat het meest memorabele moment in de game zal zijn?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x