Home Gadgets NACON Connect: Jouw toegangsticket tot de nieuwste games en gadgets!

NACON Connect: Jouw toegangsticket tot de nieuwste games en gadgets!

by Sven

Het is bijna zover! Aan de vooravond van een gloednieuwe editie van NACON Connect, trillen de gamepads van opwinding. Voor wie het gemist heeft: er is een teaser uit voor de conferentie van dit jaar, en die belooft veel goeds. Zet je alarm maar vast klaar, want op donderdag 29 februari om 19:00 uur is het zover. Deze spectaculaire show kun je live volgen op NACONs officiële YouTube-kanaal.

Wat staat ons te wachten? Een schatkist aan nieuwe games en accessoires! Onder de highlights bevindt zich het langverwachte GreedFall II, een nieuwe game geïnspireerd door de wereld van Terminator, en Test Drive Unlimited Solar Crown – om er maar een paar te noemen.

Maar wacht, er is meer! Na de show, vanaf 20:00 uur, neemt het Spiders Studio-team je mee achter de schermen op hun Twitch-pagina. Ze zullen daar nieuwe informatie delen over GreedFall II, dus voor de echte fans is dit een niet te missen kans!

En voor de nieuwsgierigen onder ons: na de conferentie kun je naar Steam gaan om je te verdiepen in extra content, gameplaybeelden en meer informatie over je favoriete titels.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Welke game of gadget hoop jij het meest te zien tijdens NACON Connect?

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x