Home Gaming Britse artillerie en “Operations Report” staan gevechtsklaar in “World of Tanks: Xbox 360 Edition”

Britse artillerie en “Operations Report” staan gevechtsklaar in “World of Tanks: Xbox 360 Edition”

by Mark van Truijen
Video ID not provided: Please check your shortcode.

Wargaming heeft vandaag bekend gemaakt dat “World of Tanks: Xbox 360 Edition” Britse artillerie en “Operations” toepassingen heeft gekregen. De update is momenteel wereldwijd live en is gratis te downloaden voor alle Xbox Live Gold members. De andere Xbox Live members kunnen de game zeven dagen als proef uitproberen.

Het Verenigde Koninkrijk heeft als eerste de tank uitgevonden. In deze update zijn een paar van haar zwaarste beesten het slagveld uitgerold. In totaal zijn er negen nieuwe Britse SPG’s geïntroduceerd waaronder de iconische Crusader, ConquerorGC, Bishop en de Sexton II. Ook zijn er een paar stabiele Duitse medium tanks toegevoegd waaronder de Leopard PTA, Leopard 1, en de VVK 30.02 D. Tot slot zullen er ook twee nieuwe maps beschikbaar komen genaamd Redshire en Siegfried Line.

Spelers die op zoek zijn naar een extra uitdaging kunnen hun hart ophalen met “Operations” die hen nieuwe unieke in-game doelen brengt waarmee men XP, ervaring en gebruiksartikelen kan vrijspelen bij het behalen van een opdracht. Maar bij elk zal je tot het uiterste moeten gaan en worden je skills flink getest.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8 jaren geleden

.

thank you!!

8 jaren geleden

.

hello.

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: