Home Gaming Rocksmith komt naar de PS4 en Xbox One

Rocksmith komt naar de PS4 en Xbox One

by Mark van Truijen

Rocksmith 2014 Edition is vanaf 6 november 2014 verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Meer dan twee miljoen mensen leerden al gitaar leren spelen dankzij de veelgeprezen Rocksmith-methode: de snelste manier om gitaar te leren spelen*.

Gebruik de geïntegreerde streaming- en video-opties van de PlayStation 4 en Xbox One om jouw rifjes en op maat gemaakte tunes uit de Tone Designer op te nemen en te delen. Rocksmith 2014 Edition op Xbox One en PlayStation 4 is beter dan ooit, met haarscherpe 1080p graphics voor de beste Rocksmith-ervaring.

Op de PlayStation 4 wordt Remote Play met de PlayStation Vita ondersteund, waarop je nummers afspeelt zonder input. Dit is perfect als je een volledig nummer wilt bekijken en bestuderen, zonder het daadwerkelijk te hoeven spelen.

Rocksmith 2014 Edition bevat meer dan 50 nummers. Wil je meer? Geen probleem! Er zijn momenteel meer dan 300 nummers beschikbaar om aan te schaffen. Deze bibliotheek groeit wekelijks! Als je van de Xbox 360 naar de Xbox One schakelt of van PlayStation 3 naar PlayStation 4, kun je jouw reeds aangekochte DLC-nummers importeren, zonder extra licentiekosten te hoeven betalen of content opnieuw te hoeven kopen.

De standaard editie van de game bevat de Rocksmith Real Tone Cable™, een speciale ¼ inch naar USB-kabel, speciaal ontwikkeld voor Rocksmith. Deze revolutionaire kabel verandert het signaal van de gitaar van analoog naar digitaal, zodat het herkend wordt door consoles, PC en Mac®.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x