Home Gaming Bouw je ultieme Gunpla en beleef intense gevechten in GUNDAM BREAKER 4

Bouw je ultieme Gunpla en beleef intense gevechten in GUNDAM BREAKER 4

by Pim, Sel

Bandai Namco Europe S.A.S. heeft vandaag GUNDAM BREAKER 4 aangekondigd, het volgende deel in de hack and slash looter-franchise waarin spelers hun Gunpla kunnen aanpassen en golven van vijanden en eindbazen kunnen bevechten. De game is ontwikkeld door CRAFTS & MEISTER Co, Ltd en komt in 2024 uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam.

GUNDAM BREAKER 4 laat spelers solo tegen hun vijanden vechten of met maximaal drie vrienden in co-op multiplayer. Daarnaast gaat het spel terug naar de roots van de franchise, zodat spelers de Gunpla van hun dromen kunnen maken met een grote collectie van alle mobiele pakken en onderdelen tot nu toe, evenals een nieuwe diorama mode.

MOBILE SUIT GUNDAM is een franchise die dit jaar 45 jaar bestaat en is gemaakt door Sunrise Inc. De eerste animatieserie van de franchise, MOBILE SUIT GUNDAM, werd voor het eerst uitgezonden in Japan in 1979. De franchise, die bekend staat om zijn gigantische mecha’s genaamd “Mobile Suit” en zijn militaire sci-fi verhalen, groeide door de jaren heen in populariteit en telt nu meer dan 50 tv-series, films en OVA, samen met een heleboel merchandise waarvan de meest bekende Gunpla is, plastic model kits waarmee mensen kleine versies van hun favoriete mobiele pakken kunnen namaken.

GUNDAM BREAKER 4 komt in 2024 uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x