Home Gaming Val uit de gratie in ELDEN RING Shadow of the Erdtree, de uitbreiding van ELDEN RING die in juni verschijnt

Val uit de gratie in ELDEN RING Shadow of the Erdtree, de uitbreiding van ELDEN RING die in juni verschijnt

by Pim, Sel

Val uit de gratieBandai Namco Entertainment Inc. en FromSoftware, Inc. bieden een eerste blik op ELDEN RING Shadow of the Erdtree met een nieuwe trailer voor de uitbreiding van de bekroonde actie-RPG, die wereldwijd wordt uitgebracht op 21 juni.
 
The Land of Shadow.
 
A place obscured by the Erdtree.
Where the goddess Marika first set foot.
 
 A land purged in an unsung battle.
Set ablaze by Messmer’s flame.
 
It was to this land that Miquella departed.
Divesting himself of his flesh, his strength, his lineage.
Of all things Golden.
 
And now Miquella awaits
the return of his promised Lord.
 
De eerste blik op de uitbreiding komt twee jaar nadat ELDEN RING – de wereld die is gecreëerd door FromSoftware-regisseur Hidetaka Miyazaki en George R. R. Martin, auteur van de meesterwerk fantasiereeks “A Song of Ice and Fire” – werd uitgebracht onder brede lovende kritieken. De game won talloze prestigieuze prijzen over de hele wereld, waaronder Game of the Year bij The Game Awards 2022, Golden Joystick Award 2022, 26e D.I.C.E. Awards en de 2023 Game Developers Choice Awards, en vele andere onderscheidingen.
 
In ELDEN RING Shadow of the Erdtree stappen spelers in het Land of Shadow om een nieuw avontuur vol mysteries en gevaar te verkennen en om het op te nemen tegen dreigende eindbazen met nieuwe wapens en bepantsering. Treed in de voetsporen van Miquella en ontrafel de duistere kant van het ELDEN RING-verhaal.
 
ELDEN RING Shadow of the Erdtree zal verkrijgbaar zijn voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One, Xbox Series X|S en pc via Steam®. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor alle platformen, inclusief speciale bundels met de basisgame, die nodig is om de uitbreiding te spelen.
 
Bekijk de eerste trailer van ELDEN RING Shadow of the Erdtree:

ELDEN RING Shadow of the Erdtree biedt verschillende versies voor de miljoenen Tarnished die het origineel hebben gespeeld en voor nieuwe spelers, die het basisspel nodig hebben om te kunnen spelen. De volgende edities zijn nu beschikbaar voor pre-order; tenzij hieronder anders aangegeven, is het basisspel niet inbegrepen bij aankoop.

Basis Edities

  • ELDEN RING Shadow of the Erdtree – de standaardversie van de uitbreiding, digitaal verkrijgbaar op alle platforms.
  • ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition – Speciaal verpakte bundel met de basisgame ELDEN RING (op disc) en de uitbreiding ELDEN RING Shadow of the Erdtree (digitaal); fysieke winkelversies zijn alleen verkrijgbaar voor PlayStation®5 en Xbox Series X|S; digitaal verkrijgbaar op alle platformen.

Premium Edities

  • Premium Bundel – bevat de uitbreiding ELDEN RING Shadow of the Erdtree en wordt geleverd met digitaal artbook en digitale soundtrack bonuscontent voor de uitbreiding. Digitaal verkrijgbaar op alle platforms.
  • Deluxe Edition – bevat het basisspel ELDEN RING, de uitbreiding ELDEN RING Shadow of the Erdtree en digitale artbooks en digitale soundtracks voor zowel het basisspel als de uitbreiding. Digitaal verkrijgbaar op alle platforms.

Collector’s Edition (Gelimiteerd aantal stuks)

  • ELDEN RING Shadow of the Erdtree Collector’s Edition – bevat een voucher met code voor ELDEN RING Shadow of the Erdtree en een (46cm) statue van “Messmer the Impaler,” 40-pagina tellend fysiek artbook en  de digitale soundtrack. Aantallen van de ELDEN RING Shadow of the Erdtree Collector’s Edition zijn gelimiteerd.

Exclusieve Merchandise Pre-order (Gelimiteerd aantal stuks)

  • Alleen verkrijgbaar in de Bandai Namco Entertainment Store in zeer beperkte hoeveelheden, pre-orders zijn nu beschikbaar voor de ELDEN RING Shadow of the Erdtree Helmet of Messmer the Impaler. Dit exclusieve item bevat een uniek displaystuk gemaakt voor de meest veeleisende, gedistingeerde en stijlvolle Tarnished. Deze uitgebreide replicahelm van de imposante Messmer the Impaler is vervaardigd met nauwkeurige details en wordt geleverd met een genummerd certificaat van echtheid. Dit artikel is alleen verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en wordt tegelijk met de lancering van de uitbreiding op 21 juni verzonden. Dit is alleen een verzamelobject en bevat geen spelcontent.

Er wordt meer onthuld over de ELDEN RING Shadow of the Erdtree-uitbreiding dichter bij de lancering. Zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van de laatste informatie door de sociale media van de game te volgen of de officiële website te bezoeken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x