Home GamingAndroid Boomerang lanceert gloednieuwe Make and Race mobiele app voor iOS en Android

Boomerang lanceert gloednieuwe Make and Race mobiele app voor iOS en Android

by Mark van Truijen

Heb je jezelf ooit afgevraagd hoe goed Scooby-Doo kan rijden? Boomerang heeft vandaag Make and Race gelanceerd, een app gebaseerd op de populaire Great Paper Chase online game.  Make and Race is een nieuwe mobiele app, waarmee spelers hun eigen zeepkist kunnen maken en kunnen gaan racen met hun favoriete Boomerang-karakters. De game is gebaseerd op populaire series van de zender, waaronder Scooby-Doo,Wacky Races en The Tom and Jerry Show. In de game kunnen spelers hun eigen raceauto samenstellen en aanpassen met verschillende accessoires en gekleurde verf, voordat ze hun creatie testen in verschillende races.

In Make and Race kunnen kinderen kiezen uit een dynamische mix van Boomerang-duo’s die de auto’s besturen; van Scooby-Doo en Shaggy tot Dastardly en Muttley en Tom en Jerry. Zodra het favoriete paar is gekozen, kunnen kinderen creatief worden in ‘The Garage’, waar de inrichting is aangekleed volgens de show van hun gekozen Boomerang-karakters. In ‘The Garage’ kunnen spelers hun zeepkist personaliseren en kleuren zoals zij dat willen, met behulp van kleurpotloden en verf, voordat ze de motoren starten.

Als je drie races achter elkaar wint, worden er spannende nieuwe levels, nieuwe auto-onderdelen en accessoires onthuld om de auto mee te stylen!

Make and Race is nu gratis beschikbaar voor iOS en Android. Kinderen kunnen hun favoriete comedyduo’s, Scooby-Doo en Shaggy en Tom en Jerry iedere dag in actie zien op Boomerang!

MakeRace1 MakeRace2

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x