Home Gaming Hoe ver zou iemand gaan om zijn familie te redden?

Hoe ver zou iemand gaan om zijn familie te redden?

by Mark van Truijen

Animation Arts, makers van de klassieke Secret Files adventure games en Lost Horizon, maken zich klaar om hun langverwachte vervolg Lost Horizon 2 te lanceren.

Lost Horizon 2 speelt zich af in de jaren ’40 en ’50 en vervolgt het verhaal van Fenton Paddock, de held uit het eerste deel. Dit keer staat hem het grootste gevecht van zijn leven te wachten. Terwijl de spanningen tussen de grootmachten de wereld dreigen te verscheuren, moet de Britse soldaat zijn familie redden die door een machtige vijand gevangen is genomen. Zijn avontuur brengt Fenton diep achter het Ijzeren Gordijn en uiteindelijk naar mysterieus, onbekend gebied. Daar komt hij oog in oog te staan met de duistere krachten uit zijn verleden en moet hij leren wat het is om verantwoordelijkheid te nemen.

Met gebruik van de Unity 5.0 3D Engine hebben de ontwikkelaars een levendige, rijke 3D wereld vol detail gecreëerd, terwijl de omgevingen tegelijkertijd hun handgemaakte charme, die fans van het genre zo liefhebben, hebben behouden.

“We zijn verheugd om het volgende deel van de geliefde Lost Horizon serie naar onze fans te brengen,” zegt Marco Zeugner, Studio Lead bij Animation Arts. “Met de natuurlijke voortzetting van het verhaal en karakters, in combinatie met de technologische vooruitgang in alle aspecten van de game, zijn we er zeker van dat zowel fans van de serie als nieuwkomers plezier gaan beleven aan Lost Horizon 2.”

Deep Silver en Animation Arts brengen de internationale versie van Lost Horizon 2 op 2 oktober uit op PC.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x