Home Gaming Bloober Team viert 13 jaar ontwikkeling met Halloween Extravaganza

Bloober Team viert 13 jaar ontwikkeling met Halloween Extravaganza

by Jos Vis

Bloober Team viert zowel het griezeligste seizoen van allemaal als hun 13e verjaardag als studio met een nieuwe videotrailer die terugkijkt op enkele van hun beste games. Van diep in de diepten van de geest duiken in het donkere cyberpunkverhaal van Observer: System Redux, tot de realiteitsveranderende psychologische horror van The Medium tot een bos vol oerterreur in Blair Witch: VR, Bloober Team heeft horrorfans meegenomen gedenkwaardige verdraaide reizen dit jaar.

YouTube video


2021 was een uitstekend jaar voor de Poolse ontwikkelaar met de release van The Medium (Winner Best Story en Big Fish Grand Prix / Nominee Best Art en Best Audio bij PIXEL AWARDS EUROPE 2021), Blair Witch: VR Edition en Observer: System Redux ( genomineerd voor uitmuntendheid in audiodesign bij de SXSW GAMING AWARDS) vond zijn weg van next-gen consoles naar Xbox One en PlayStation 4.

“Bloober Team viert deze maand dertien jaar als studio en ik zou niet trotser kunnen zijn op het team”, zegt Piotr Babiebo, CEO van Bloober Team. “We hebben een lange weg afgelegd vanaf onze roots, maar zoals horrorfans zagen met de Layers of Fear-projectplaag van vorige maand tijdens Tokyo Game Show, hebben we zoveel meer te delen. We hebben meerdere onaangekondigde projecten op de loer in productie en ik kan niet wachten tot ze klaar zijn om te schrikken.”

Om hun favoriete seizoen te vieren, heeft Bloober Team speciale Halloween-kortingen voorbereid voor horrorfans op alle platforms, inclusief old-gen en next-gen Xbox- en PlayStation-consoles, pc en Switch:

  • The Medium up to 25% off 
  • Blair Witch up to 70% off
  • Observer: System Redux up to 35% off
  • Layers of Fear up to 80% off 
  • Layers of Fear 2 (Switch only) up to 25% off

Verwacht tussen 22 oktober en 4 november Halloween-kortingen op verschillende platforms voor deze titels, afhankelijk van elk platform. Nieuwe VR-bundels zijn nu ook beschikbaar op Steam voor Layers of Fear VR en Blair Witch VR, waarbij Blair Witch VR nu ook de standaard Blair Witch pc-editie bevat.

Bloober Team werkt ook samen met Black Screen Records om de diep verontrustende soundtrack van hun nieuwste psychologische horrortitel, The Medium, uit te brengen als een dubbel vinyl en als een 2xCD-set. Met 18 nummers van gerenommeerde componisten Akira Yamaoka & Arkadiusz Reikowski, kan The Medium-soundtrack worden gekocht in drie verschillende opties in vinyl (een limited edition oranje & helder zwart marmer, de standaard editie bruin & oxblood en klassiek zwart & zwart) en wordt geleverd met een Bandcamp digitale downloadcode.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x