Home Gaming KONAMI EN KEELWORKS KONDIGEN PUBLICATIEOVEREENKOMST AAN VOOR CYGNI: ALL GUNS BLAZING

KONAMI EN KEELWORKS KONDIGEN PUBLICATIEOVEREENKOMST AAN VOOR CYGNI: ALL GUNS BLAZING

by Jos Vis

Konami en de in Schotland gevestigde studio KeelWorks Ltd hebben vandaag een wereldwijde publicatieovereenkomst aangekondigd voor de debuuttitel van de studio, CYGNI: All Guns Blazing. CYGNI, een twin-stick verticaal scrollend schietspel, levert old-school nostalgie met graphics van de volgende generatie, animatie van Hollywood-kwaliteit en intense actie.

Richard Jones, Development Strategy Manager bij Konami Digital Entertainment B.V. merkte op: “We zijn erg verheugd om onze samenwerking met KeelWorks aan te kondigen. Ze zijn een jonge, getalenteerde studio en het is een eer om met hen samen te werken aan zo’n geweldig project als CYGNI. Vanaf de eerste keer dat we het speelden, wisten we dat het het DNA van klassieke KONAMI-games belichaamde en een van de doelen van onze productieprogramma’s is om te werken aan games die de geest van die klassiekers oproepen. De gameplay met een hoog octaangehalte, het stijlvolle ontwerp en de prachtige graphics van CYGNI voelen aan als een perfecte modernisering van de shoot ‘em up.”

YouTube video


Meher Kalenderian, oprichter en CEO van KeelWorks Ltd: “Als klein indiebedrijf had KeelWorks een investering nodig om zijn team te laten groeien en zijn volledige aandacht en tijd te besteden aan de ontwikkeling van zijn eerste onderneming, CYGNI. Van alle uitgevers die we hebben gesproken, was onze communicatie met KONAMI vanaf het begin anders en viel het op tussen de rest. Met een lange en uitgebreide geschiedenis van werk aan klassieke shmups, herkende KONAMI onmiddellijk de richting waarin CYGNI op weg was en besloot te wedden op de mogelijke uitkomst.

Wat ons echter het meest overtuigde en aanmoedigde om ons in te zetten voor KONAMI, was de gretigheid van het team om niet alleen in het spel zelf te investeren, maar ook in de mensen erachter. We waren allebei nederig en vereerd door hun aanpak. We zijn absoluut verheugd met deze samenwerking en kunnen niet wachten om te zijner tijd meer updates over CYGNI te delen!”

CYGNI: All Guns Blazing is in actieve ontwikkeling voor pc en consoles. Het releasevenster wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Over CYGNI: All Guns Blazing

Een niet aflatende aanval van oogverblindende beelden, oorverdovende soundscapes en geestverruimende actie maakt CYGNI: All Guns Blazing de voorhoede voor de volgende generatie shoot ‘em ups.

Gewapend en bemand, duik in een hemel vol hel in een laatste wanhopige oorlog om te overleven. Kies ervoor om energie tussen wapens of schildsystemen te leiden en het op te nemen tegen niet aflatende golven van grond- en luchtvijanden. Upgrade je schip en versla kolossale buitenaardse bazen in viscerale gevechten; doen wat nodig is om te overleven.

CYGNI valt de ogen, oren en geest aan om een ​​buitengewoon opwindende videogame-ervaring te bieden. CYGNI wil shoot ‘em ups niet opnieuw uitvinden, maar het genre naar een hoger niveau tillen om de verhoogde sensaties van een echt next-generation ervaring te leveren.

Gekampeerd in de overblijfselen van een lang verloren gewaande beschaving op de planeet CYGNI, wordt de kolonie gedecimeerd door een verrassingsaanval van een krachtig, biomechanisch buitenaards ras. Als een van de laatste piloten op een van de weinige overgebleven vliegdekschepen in de vloot, ben jij de enige verdedigingslinie tegen het onverzettelijke buitenaardse bombardement.

  • Met de volgende generatie visuals, animatie en speciale effecten is CYGNI een nieuwe maatstaf in filmische shoot ‘em ups
  • Wees de enige vechter, of een van de twee in lokale coöp, vecht door intens vijandige levels vol lucht- en grondaanvallen
  • Kies waar u de energie on-the-fly heen wilt sturen, schakelen tussen schilden (defensief) of wapensystemen (offensief)
  • Verzamel energie om je schip van stroom te voorzien en je wapentuig van energie te voorzien, van rake projectielen tot een reeks raketten.
  • Lanceer lucht-lucht- en lucht-grondaanvallen terwijl je door neonverlichte metropolen, oceanen en verschillende buitenaardse landschappen reist.
  • Ga een-op-een tegen gigantische vijanden in filmisch epische eindbaasgevechten
  • Volledige orkestpartituur en meeslepend geluidsontwerp

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x