Home Featured Black Desert Online viert verjaardag

Black Desert Online viert verjaardag

by Jos Vis


Vandaag hebben Pearl Abyss en Kakao Games de activiteiten aangekondigd die het 3-jarig jubileum vieren dat twee weken geleden is begonnen. De Black Desert Online-community kan uitkijken naar een aantal van de beste in-game-evenementen die in de recente geschiedenis zijn georganiseerd en biedt felbegeerde beloningen voor iedereen die meedoet.

Glimmende Old Moon-gebeurtenis

Om de vieringen van deze week af te sluiten, is er het Glimmering Old Moon-evenement dat van start zal gaan op 14 maart tot en met 10 april. Hier kunnen spelers deelnemen aan dagelijkse uitdagingen en event-quests die speciale items opleveren, zoals Secret Old Moon Letters en verschillende gekleurde Moonlight Shards. De laatste kan worden gebruikt om accessoire-items van de Oude Maan te verbeteren die worden beloond door het voltooien van speurtochten die worden gegeven door NPC’s die verblijven in Heidel’s Valley Lily Inn.

Deze NPC’s zullen zowel een gevechtsquest als een viszoektocht geven na de levering van een Secret Moon-brief. Spelers die met succes de Old Moon-accessoire voor TRI of hoger hebben verbeterd, worden beloond met het zeer gewilde TRI-grade accessoire, zoals TRI: Ring of Crescent Guardian, TRI: Narc Ear Accessory, TRI: Basilisk’s Belt en / of een TRI: Ogre Ring, afhankelijk van de voltooide questline.

Cron Collector-evenement

Het Cron Collector-evenement start, na het onderhoud van vandaag, en duurt tot 27 maart. Bij het verzamelen, vissen of verslaan van monsters kunnen spelers Sky Blue Lollipops verdienen, die op hun beurt kunnen worden verhandeld met verschillende NPC’s voor Cron Stone-dozen die willekeurig een hoeveelheid Cron-stenen uitdelen.

De eregalerij

Om de meest loyale spelers van Black Desert Online te eren, wordt er een Eregalerij opgericht. Hier zullen spelers die een top als rang hebben verzameld in een bepaalde activiteit worden beloond met een speciale in-game titel. Activiteiten kunnen “hoogste niveau-karakter”, “de meeste uren gespeeld”, “hoogste levensniveau” en nog veel meer zijn.

Gratis gamepass

Nieuwe spelers zullen blij zijn te weten dat ze nog steeds hun gratis gamepass kunnen verdienen tot 27 maart door de nieuwe Battle Royale-modus van Black Desert Online genaamd Shadow Arena te spelen. Deelnemers die voldoende skills hebben om 5 spelers te verslaan tijdens de evenementperiode, worden beloond met een exemplaar van het spel ($ 9,99 / € 9,99). Spelers kunnen hier een gratis account maken om het spel te downloaden

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: