Home Gaming Beyond Good & Evil 2 leeft nog steeds!

Beyond Good & Evil 2 leeft nog steeds!

by Jos Vis

Ja, je leest het goed; Beyond Good & Evil 2 is nog steeds in ontwikkeling bij Ubisoft en als we het bedrijf mogen geloven is de game hun meest ambitieuze project ooit. Dat zeggen ze wel zo mooi, maar eigenlijk hebben we tot nu alleen nog maar een CGI-trailer gezien en hier en daar wat kleine fragmenten van een concept.

Sowieso is het hele verhaal rondom de franchise een achtbaanrit, want de eerste Beyond Good & Evil kwam uit in 2003 en werd bedolven onder complimenten van gamemagazines uit die tijd, maar het spel verkocht enorm slecht. Toch was er veel vraag naar een opvolger en in 2008 (!) kregen we een teaser te zien van Beyond Good & Evil 2 met daarin een van de hoofdpersonen van het eerste deel. Na jarenlang niets meer te hebben gehoord, kondigde Michel Ancel, maker van de game (en van de Rayman-serie), in 2016 aan dat hij een nieuw Beyond Good & Evil-project was gestart. Inmiddels is Ancel gestopt met het maken van games en bleef het stil rondom de franchise.

Gelukkig blijkt de game nog in ontwikkeling te zijn en dat komt van Ubisoft zelf. Op Twitter spreekt Ubisoft Barcelona van Ubisoft’s meest ambitieuze project ooit. Volgens de geruchten lijkt de game alsnog niet uit te komen in de aankomende maanden en zit men zelfs nog in de beginfase van het hele project. En dat na de aankondiging van inmiddels 6 jaar geleden!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: