Home Gaming Numskull Games onthult Final Vendetta gameplay-video

Numskull Games onthult Final Vendetta gameplay-video

by Jos Vis

Final Vendetta is ontwikkeld door Bitmap Bureau en verschijnt op vrijdag 17 juni. Met nog iets minder dan een maand te gaan, presenteert uitgever Numskull Games een gloednieuwe gameplay-previewvideo die zich richt op de gameplay-modi en -mechanica, sets met personagebewegingen en verschillende niveaus in Londen.

Beweging en speciale bewegingen

Final Vendetta speelt als een klassieke beat ‘em up uit de speelhal. Timing van aanvallen, technieken en superbewegingen is essentieel, terwijl je ook de overweldigende aanval van vijanden vermijdt door dubbel op of neer te tikken om te bukken of te ontwijken. Meer uniek om ‘em ups te verslaan is de mogelijkheid om te blokkeren, hoewel niet alle aanvallen kunnen worden geblokkeerd. Elk personage heeft een aantal basisaanvallen, grijpvariaties, bewegingen en technieken, waaronder de mogelijkheid om van achteren toe te slaan als een vijand hem besluipt. Schop vijanden terwijl ze neerliggen, jongleer ze met aanvallen om een ​​combo-telling op te bouwen, of time een superaanval – maar als de meter niet vol is, verwacht je gezondheid te verliezen.

Personages

Claire Sparks, Duke Sancho en Miller T. Williams worden in al hun glorie getoond. Sancho, een keiharde vechter uit de straten van Londen, is snel, wendbaar en geweldig in het bouwen van combo’s met een set bewegingen die snelle stoten, ellebogen en uppercuts van dichtbij omvat, om nog maar te zwijgen van goed geplaatst voetenwerk en een omhaal die wordt gelanceerd vijanden de lucht in. Hij heeft ook het unieke vermogen om vanaf de rand van het scherm tegen de muur te trappen en als hij in de problemen komt, zorgt zijn orkaankick ervoor dat mobs in een mum van tijd worden uitgeschakeld.

Claire Sparks, geboren en getogen in Essex, heeft een vechtsportachtergrond en maakt gebruik van elleboogstoten, palmstoten, vliegende knieaanvallen, verwoestende bijlschoppen en twee verschillende worpvarianten. Haar flash-kick is een volledige 360 ​​​​roundhouse die groepen vijanden terugslaat. Ten slotte heeft Williams niet alleen een gemene rechterhand, maar de voormalige pro-worstelaar gebruikt ook dropkicks, spinebreakers, waslijnen, suplexen en langeafstandsworpen, evenals een speciale beweging van de bijlhandgreep die voorkomt dat iemand dichtbij komt. Afronding van het pakket is een indrukwekkende Elleboogdruppel die oude worstellegendes echt trots zou maken!

Spelmodi

In Arcade moeten spelers door zes verschillende locaties vechten, waaronder The Streets, Underground, Docks, Club Tigre en meer, terwijl spelers bendeleiders proberen neer te halen om Juliette te vinden. Vecht je een weg door een aantal verschillende vijanden en leer de bewegingen van de gevaarlijke gevaren en excentrieke eindbazen van elke fase. Extra levens zijn verborgen buiten het zicht, met één weggestopt per niveau. Wapens zijn een zeer krachtige hulpbron en kunnen worden gegooid om de schade te maximaliseren, maar als ze worden neergeslagen, zijn ze voorgoed verdwenen. Het openbreken van vaten of telefooncellen kan ook belangrijk straatvoedsel en schatten vrijgeven.

Er is ook een Boss Rush-modus waarin spelers het tegen elkaar opnemen met elke eindbaas uit het spel, evenals een Survival-modus waarin kanshebbers een toestroom van eindeloze vijanden kunnen aangaan. Al deze modi kunnen worden gespeeld met een tweede speler in coöp, waar het plezier echt begint. Na al deze samenwerking is er zelfs de mogelijkheid om elkaars vaardigheden op de proef te stellen en tegen elkaar te strijden in de Versus-modus.

Launch

De fel getipte side-scrolling beat ‘em up, die op vrijdag 17 juni wordt uitgebracht, zal digitaal beschikbaar zijn op pc (Steam), Xbox, Nintendo Switch en PlayStation 4 & 5. Er zullen drie verschillende fysieke versies beschikbaar zijn op Nintendo Switch en PlayStation 4 & 5 inclusief de Standard Edition, Collector’s Edition inclusief OST-cd, stickers en verzamelkaarten voor, en Super Limited Edition met de bovengenoemde plus een artbook, poster en USB-sleutelhanger voor.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: