Home Gaming Begin vandaag nog met Diablo IV!

Begin vandaag nog met Diablo IV!

by Mark van Truijen

Diablo IV is nu live voor spelers die Early Access hebben ontvangen bij hun Digital Deluxe Edition of Ultimate Edition pre-order! Na jaren van ontwikkeling, hard werken en passie is het team verheugd om officieel de deuren naar Sanctuary te openen en we kunnen niet wachten tot iedereen Diablo IV op 6 juni kan beleven.

MEER DIABLO-NIEUWS

 • Early Access: Voor degenen die staan te popelen om in Sanctuary te beginnen, kun je nog steeds de Digital Deluxe Edition en Ultimate Edition pre-orderen om meteen te beginnen met spelen! Bekijk hier wat elke editie te bieden heeft: diablo4.blizzard.com/en-us/
   
 • #Diablo4Hardcore: Op 26 mei kondigden we een hardcore-uitdaging aan voor alle spelers vanaf 1 juni. Voor de eerste 1000 die level 100 in de hardcore-modus bereiken en #Diablo4Hardcore tweeten met bewijs, kun je je gebruikersnaam laten vereeuwigen op een standbeeld van Lilith. Bekijk hier meer details: twitter.com/Diablo/status/1662205024326516737
   
 • Diablo IV Lanceringsevenement: Op 31 mei hielden we een episch evenement om de lancering van Diablo IV te vieren in Vibiana in Downtown Los Angeles. Rod Fergusson, general manager van Diablo: “Er is vandaag zoveel te vieren – het werk van ons ongelooflijke team, ons nieuwe Diablo IV anthem van Halsey en spelers die voor het eerst de volledige visie van Diablo IV te zien krijgen. Dit is het hoogtepunt van jaren hard werken, en we zijn zo enthousiast dat spelers erin kunnen springen en samen met ons deel kunnen uitmaken van Sanctuary.” Dit evenement werd geproduceerd in samenwerking met Secret Cinema en er was een voorproefje te zien van de eerste 20 seconden van Halsey’s nieuwe videoclip met SUGA, een speciaal optreden van Zedd, een groot aantal demonische activiteiten en gasten kregen een theatraal moment met onze Heilige Moeder zelf, Lilith. Mike Ybarra, President van Blizzard, zei: “Het is geweldig om te zien hoe het fantastische werk van het Diablo IV-team hier in Los Angeles wordt gevierd, de avond voordat Early Access begint. Al het enthousiasme en de feedback van spelers hebben ons allemaal enorm gestimuleerd – we kunnen niet wachten tot iedereen zich bij ons voegt en deel uitmaakt van hoe Diablo IV zich de komende jaren ontwikkelt.”
   
 • Lilith (Diablo IV Anthem) van Halsey en SUGA (van BTS): We zijn verheugd om de officiële videoclip release van “Lilith (Diablo IV Anthem)” van multi-platina artiesten Halsey en veelgeprezen rapper SUGA (van BTS) op 5 juni aan te kondigen.
   
 • Live Action Trailer: Op 25 mei hebben we een live action trailer uitgebracht, geregisseerd door de Oscar-winnende regisseur Chloé Zhao en mede geregisseerd door Kiku Ohe. Met een aangrijpend verhaal dat emotie en menselijkheid in de personages van de game verweeft, neemt de promotiefilm kijkers mee op een reis van vernietiging door toedoen van Lilith, de Heilige Moeder die vastbesloten is om opnieuw over Sanctuary te heersen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d