Home Gaming Verover vanaf vandaag de straten en word een World Warrior in Street Fighter 6 !

Verover vanaf vandaag de straten en word een World Warrior in Street Fighter 6 !

by Mark van Truijen

Het wachten is voorbij! Street Fighter 6, het nieuwste deel in Capcoms legendarische vechtgame-franchise, is nu verkrijgbaar voor PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, en pc via Steam. Street Fighter 6 brengt een nieuwe evolutie in de Street Fighter™-serie met unieke vechtspel-innovaties en een schat aan content in drie gloednieuwe game-modes – Fighting Ground, World Tour en Battle Hub.

Om de lancering te vieren, heeft Capcom twee nieuwe aankondigingen gedaan:
 

  • Buckler’s Boot Camp: Deze Street Fighter 6 companion website zit vol features die spelers zelfs nog meer van de game laten genieten. Zo kunnen spelers hier de stats, klassementen en clubs van tegenstanders bekijken.* Daarnaast kunnen ze de moves en kostuums van personages bekijken en handige tips voor het spelen van de game krijgen – direct van de game-ontwikkelaars. Spelers kunnen hier ook informatie vinden over in-game evenementen, beloningen en andere updates. Wanneer spelers even een pauze willen nemen van het straatvechtgeweld, kunnen ze hier de nieuwe minigame Pockest spelen en schattige pixel-art-personages trainen om er Capcom Fighting Characters van te maken.
  • Gratis Onitsuka Tiger in-game voorwerpen: Capcom heeft in samenwerking met Onitsuka Tiger vier in-game voorwerpen toegevoegd – twee T-shirts en twee paar sneakers – die spelers hun avatars aan kunnen trekken. Ga naar de Battle Hub, bekijk je berichten, en pak die gratis voorwerpen vóór 3 juli om je avatar in stijl te laten knokken!

  
Spelers kunnen ook uitkijken naar nieuwe gratis en premium-beloningen die via de Fighting Pass beschikbaar komen. Elke maand verschijnen er nieuwe manieren om avatars en spelerprofielen aan te passen met nieuwe kleding, emotes, muziektracks, stickers, titels, in-game wallpapers, fotolijsten en klassieke Capcom-arcadegames om te spelen in de Battle Hub.** Binnenkort wordt hierover meer bekendgemaakt!
 
Tenslotte hebben we ook nog een extraatje voor Street Fighter™ V: Champion Edition-spelers: de Street Fighter RVN6ACK Campaign! Alle spelers zijn uitgenodigd om een CAPCOM ID aan te maken en hun platform te koppelen, waarvoor ze in de Battle Hub worden beloond met Super Street Fighter® II Turbo.
 
Street Fighter 6 tilt het klassieke vechtspellengenre wederom naar een hoger niveau met Fighting Ground, de gloednieuwe World Tour-mode voor één speler, de op de community gerichte Battle Hub, verbeterde beelden, vernieuwde besturing, 18 personages om in de vingers te krijgen, en de allereerste realtime commentaar-feature, voor een ongekende en ongeëvenaarde fighting game-ervaring.
 
Je reis om de grootste World Warrior ooit te worden begint vandaag!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: