Home Gaming Banishers: Ghosts of New Eden : zie hoe de hoofdrolspelers hun keuzes overwegen

Banishers: Ghosts of New Eden : zie hoe de hoofdrolspelers hun keuzes overwegen

by Pim, Sel

Focus Entertainment en DON’T NOD presenteren met plezier de stemmen van de personages Red en Antea in een gloednieuwe video, “The Weight of Consequences.”

Verken de game door de ogen van de Engelse stemacteurs van het duo: Russ Bain en Amaka Okafor – bekend van haar hoofdrol in de veelgeprezen serie ‘Bodies’. Ze worden vergezeld door Stéphane Beauverger, de narrative director van de game. Banishers: Ghosts of New Eden verschijnt op 13 februari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Bekijk hier The Weight of Consequences (ft. Amaka Okafor & Russ Bain):

Een verhaal over liefde, leven, dood en offers.
Maak kennis met Antea Duarte en Red Mac Raith, twee ervaren spokenjagers. Na Antea’s dood en terugkeer als geest, staat het duo voor een onmogelijk moreel dilemma. Nu Antea’s geest vastzit tussen de wereld van de levenden en die van de doden, moet het duo een hartverscheurende keuze maken: haar ziel bevrijden en voorgoed laten gaan, of de eed van de Banishers overtreden en de levenden offeren om haar weer tot leven te wekken.

In deze nieuwe video ontdek je het belang van keuzes en hun impact op de mystieke wereld van Banishers: Ghosts of New Eden. Dompel jezelf onder in de levens van de mensen van New Eden om hun verschrikkelijke geheimen te onthullen en het kwaad te verdrijven uit deze wereld die wordt overspoeld door bovennatuurlijke krachten.

Onderzoek de raadsels met je speciale vaardigheden. Combineer Antea’s spirituele krachten met Reds formidabele wapens om te triomferen en de band te verbreken tussen de gekwelde zielen en de levenden waar ze op azen.

Banishers: Ghosts of New Eden verschijnt op 13 februari 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Pre-order de game, koop de Collector’s Edition of de Red Echoes Edition, en meld je aan als Focus-lid. Word lid van de nieuwsbrief om de nieuwste, exclusieve informatie en toekomstige, speciale aanbiedingen te ontvangen voor Banishers: Ghosts of New Eden en de gehele Focus-catalogus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x