Home Gaming This Means Warp lanceert vandaag voor consoles

This Means Warp lanceert vandaag voor consoles

by Pim, Sel

Vandaag wordt het spaceship management roguelite-spel “This Means Warp” van Jagex en Outlier Games gelanceerd op consoles. Het is nu beschikbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One en Series X|S, en Nintendo Switch. Spelers kunnen solo de uitdaging aangaan in de snelle sci-fi-actie of zich aansluiten bij betrouwbare bemanningsleden in coöp-modus.

Voor de eerste keer beschikbaar op consoles, stelt “This Means Warp” spelers in staat om een vreemd nieuw procedureel gegenereerd universum te verkennen, terwijl ze hun ruimteschip beheren en het opnemen tegen andere ruimtevarende vijanden in hectische real-time gevechten. Spelers moeten reparaties bijhouden, hun schepen upgraden, ervoor zorgen dat wapens volledig geladen zijn en uiteindelijk samenwerken om te overleven in de meedogenloze wereld van intergalactische verkenning.

Tot vier spelers kunnen samenwerken in online of lokale multiplayer en genieten van hectische coöp-gameplay die gemakkelijk te begrijpen is, maar moeilijk te beheersen. Voor degenen die liever alleen uitdagingen aangaan, is er echter een gevarieerde cast van AI-bemanningsleden om aan boord van het schip te rekruteren. De ruimte is een dodelijke nieuwe grens en je weet nooit wat je in dit sci-fi roguelite-avontuur te wachten staat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x