Home Gaming Teardown passeert de 2,5 miljoen spelers

Teardown passeert de 2,5 miljoen spelers

by Pim, Sel

Tuxedo Labs en Saber Interactive zijn verheugd aan te kondigen dat Teardown, het bekroonde sandbox-heistspel, meer dan 2,5 miljoen spelers heeft bereikt op alle platforms. Deze mijlpaal werd slechts twee weken na de lancering op 15 november op PlayStation 5 en Xbox Series X|S bereikt. Het spel was op dag één beschikbaar voor PS Plus PlayStation®Plus Extra and Premium|Deluxe-abonnees en werd vergezeld door de introductie van een nieuwe Season Pass en de allereerste Premium DLC “Time Campers”, een explosieve campagne-uitbreiding in het Wilde Westen.

“We zijn oprecht verbaasd over de ongelooflijke respons die we hebben ontvangen sinds Teardown op consoles is gelanceerd. Het is hartverwarmend om te zien dat honderdduizenden nieuwe spelers zich bij onze community hebben aangesloten, waardoor er nieuwe energie en ideeën ontstaan. Terwijl we vooruitkijken naar 2024 en verder, zijn we verheugd om te delen dat we werken aan aanzienlijke updates, waaronder gratis online multiplayer. We experimenteren al met leuke, nieuwe manieren om Teardown met vrienden te spelen – of zelfs in vriendelijke competitie. Het is een opwindende tijd voor ons, en we kijken ernaar uit om deze updates binnenkort met je te delen,” zei Marcus Dawson, CEO van Tuxedo Labs.

Tuxedo Labs zal blijven werken aan de uitbreiding van het spel, met drie aanstaande DLC’s, gameplay-updates, nieuwe functies en de zeer verwachte online multiplayer die spelers een geheel nieuwe manier zal bieden om Teardown te ervaren. Daarnaast komt er volgende week een update met omgekeerde besturing en verbeteringen in de kwaliteit van leven voor Teardown op consoles.

Winnaar van meerdere prijzen, waaronder Excellence in Design op het Independent Games Festival, biedt Teardown realistische, realtime natuurkunde en een volledig vernietigbare, voxelgesimuleerde, ray-traced wereld waardoor spelers enorme vrijheid hebben om unieke, opkomende oplossingen voor bijna elke uitdaging te ontdekken. Het spel heeft een volledig vernietigbare 40-missie-overvalcampagne, een Sandbox-modus met eindeloze mogelijkheden, een robuuste door de community gemaakte mod-bibliotheek op pc, een uitdagingsmodus en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x