Home Gaming Baldur’s Gate 3 laat weten wat Patch 3 brengt

Baldur’s Gate 3 laat weten wat Patch 3 brengt

by Mark van Truijen

Patch 3 voor Baldur’s Gate 3 is vandaag uitgebracht en belooft een “grote” update te zijn, met prestatieverbeteringen voor Act 3. In een nieuwe tweet heeft ontwikkelaar Larian Studios ook bevestigd dat het de Magic Mirror toevoegt, waarmee je het uiterlijk, de stem en de voornaamwoorden van je personage kunt aanpassen.

De Magic Mirror zal zich in je kamp bevinden en dus te allen tijde toegankelijk zijn. Je kunt je ras of lichaamstype niet veranderen, en waarschijnlijk kunnen ook de oorsprongsverhalen niet worden gewijzigd, omdat deze beslissingen belangrijk zijn voor het algehele spelverloop. Echter, met de overvloed aan opties voor het uiterlijk van je personage, zoals verschillende kapsels, gezichten, huidtinten, en meer, zou er genoeg variatie zijn voor spelers om mee te experimenteren.

Blijf op de hoogte voor uitgebreide details wanneer Patch 3 live gaat. Baldur’s Gate 3 is beschikbaar voor PS5 en PC, en het komt later dit jaar ook naar Xbox Series X/S, ergens tussen september en november.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d