Home Gaming Helldivers 2 Trailer toont de automaton factie

Helldivers 2 Trailer toont de automaton factie

by Mark van Truijen

Arrowhead Game Studios’ Helldivers 2 wordt volgend jaar uitgebracht, maar er blijft nieuwe gameplay verschijnen. De nieuwste trailer toont de Automaton factie, die in contrast staat met de insectachtige aliens die eerder te zien waren. Ze worden aangekondigd als “intelligent en meedogenloos” en zijn vastbesloten om Super Earth uit te roeien.

Natuurlijk zul je ze moeten bestrijden met aanvalsgeweren, raketwerpers en explosieven. De Automatons kunnen soldaten hebben die geschikt zijn voor melee gevechten, maar er zijn ook robuustere eenheden bewapend met kettingzagen, vlammenwerpers en cirkelzagen. Over het algemeen vormen ze een interessante verandering ten opzichte van de tot nu toe getoonde vijanden, hoewel hun intelligentie nog moet blijken.

Helldivers 2 wordt uitgebracht op 8 februari 2024 voor PS5 en PC. Pre-orders zijn nu beschikbaar (met drie gratis harnas-sets), waarbij de Standaard Editie: €39,99 kost en de Deluxe Editie: €59,99 verkrijgbaar is. De laatste biedt de basisgame, de DP-53 Savior of the Free Armor Set, Will of the People Cape, MP-98 Knight Weapon, Super Citizen Status, de Steeled Veterans Premium Warbond en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d