Home Gaming Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged onthuld de after launch content

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged onthuld de after launch content

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Milestone heeft zijn plannen aangekondigd voor post-lancering content voor de aankomende racegame Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged. De studio is van plan om meer dan 45 nieuwe voertuigen aan het spel toe te voegen, bovenop de reeds beschikbare content bij de lancering.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged zal twee seizoenspassen bevatten, waarbij geplande content zich uitstrekt tot ver in 2024. Als je de Deluxe Editie aanschaft, krijgen spelers toegang tot Seizoenspas 1, die de Twin Mill Unleashed Edition en Acceleracers All-Star pack in oktober omvat, het Speed and Style pack in november, het Fast X Pack en Acceleracers expansion pack in december, en het Honda Modern Classics Pack en Made in Italy expansion pack in februari.

De tweede Seizoenspas, beschikbaar voor degenen die de Legendary Edition van het spel kopen, zal het Highway 35 World Race pack in maart bevatten, het Monster Trucks pack en het Fast & Furious expansion pack in april, het Old But Gold pack en Alien Encounters expansion pack in mei, en het Mercedes-Benz pack in juni.

Elk uitbreidingspakket zal één nieuwe omgeving, vier voertuigen en een spelersprofielaanpassingsset bevatten. De studio heeft ook verklaard dat ze van plan zijn om gratis content uit te brengen voor Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged gedurende deze periode.

Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged komt uit op 19 oktober voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d