Home Gaming ASSASSIN’S CREED UNITY – DEAD KINGS NU GRATIS BESCHIKBAAR

ASSASSIN’S CREED UNITY – DEAD KINGS NU GRATIS BESCHIKBAAR

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is Assassin’s Creed Unity – Dead Kings voor elke speler van Assassin’s Creed Unity gratis beschikbaar op Xbox One* en Windows PC. Deze gratis DLC komt morgen, 14 januari 2015, uit op PlayStation® 4. De Dead Kings DLC is zichtbaar als add-on in de Xbox One Marketplace, op Uplay en Steam voor PC-spelers en morgen in de PlayStation Store. Er is ook een link te  vinden in het in-game menu.

Na de avonturen in Assassin’s Creed Unity leidt Arno’s zoektocht naar verlossing hem naar de stad Saint-Denis, die dan nog bekendstaat als Franciade. Zijn nieuwe missie brengt hem naar de diepste krochten van de stad, een complex netwerk van catacomben en verscholen grotten waar de overblijfselen en geheimen van de oude Franse koningen liggen. Om de duistere mysteries te onthullen die onder de Basilica verscholen liggen, beschikt Arno over een nieuwe uitrusting: een lantaarn om hem de weg te wijzen door het donker en de Guillotine Gun die verwoestend is op lange afstanden en dodelijk van dichtbij.

In Assassin’s Creed Unity – Dead Kings kom je bekende historische gezichten tegen, zoals Napoleon en de Markies de Sade. Ook maak je kennis met de Raiders, een nieuwe groep vijanden die op nietsontziende wijze de catacomben ontheiligen. Daarnaast voltooi je uiteenlopende aanvullende missies, zoals nieuwe Murder Mysteries, enigma’s en coöp-missies waarin je samen je krachten bundelt voor een overvalmissie en een speciale Brotherhood-missie.

In zowel de singleplayer- als de coöp-modus speel je nieuwe wapens, uitrustingen en outfits vrij, die vervolgens in zowel Assassin’s Creed Unity als Assassin’s Creed Unity – Dead Kings beschikbaar zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x