Home Gaming FAR CRY 4 ESCAPE FROM DURGESH PRISON NU BESCHIKBAAR!

FAR CRY 4 ESCAPE FROM DURGESH PRISON NU BESCHIKBAAR!

by Mark van Truijen

Vanaf vandaag is Escape From Durgesh Prison beschikbaar, een nieuwe en uitdagende time trial waarin je met andere spelers strijdt om de hoogste plaats op de ranglijsten. Deze nieuwe downloadbare content voor Far Cry 4 is nu beschikbaar op Xbox One, Xbox 360 en PC en vanaf 14 januari op PlayStation®4, PlayStation®3. Escape From Durgesh Prison is beschikbaar via de PlayStation Store voor PS4 en PS3, Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360 en via Steam en Uplay op PC.

In Escape From Durgesh Prison zoeken Ajay en Hurk weerloos hun weg door de gevaarlijke wereld van Kyrat nadat ze in Yuma’s gevangenis zijn gemarteld en van hun wapens zijn beroofd. Om hun vrijheid te bereiken, moeten ze een serie uitdagingen voltooien die de sadistische Pagan Min voor hen heeft uitgestippeld. Het is de enige manier om hun wapens terug te vinden en hun uitrusting te upgraden voor ze de slotstrijd met Yuma’s troepen aangaan.

Escape From Durgesh Prison is zowel solo als coöp te spelen en vergt het uiterste van je survival skills. Je moet jezelf zo snel mogelijk zien te bewapenen, want letterlijk elke seconde telt. Sneuvel je, dan moet je de missie opnieuw beginnen en alle kennis en skills van de vorige keer gebruiken om dit keer wél het ophaalpunt te bereiken en kans te maken op een positie bovenaan de wereldranglijsten.

Escape From Durgesh Prison is beschikbaar als onderdeel van de Far Cry 4 Season Pass, maar kan ook los worden aangeschaft. De Season Pass bevat zowel Escape From Durgesh Prison als de extra missie The Syringe, het Hurk Deluxe Pack en Valley Of The Yetis, een unieke single-player en coöp ervaring waarin je het opneemt tegen deze legendarische beesten.

Je kunt de Far Cry 4 Season Pass aanschaffen via de volgende links:

Voor meer informatie over Far Cry 4 bezoek je farcrygame.com en facebook.com/farcry

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x