Home GamingAndroid Assassin’s Creed Codename Jade bevestigd voor Ubisoft Forward

Assassin’s Creed Codename Jade bevestigd voor Ubisoft Forward

by Mark van Truijen

De aankomende Ubisoft Forward showcase is een van de vele grote evenementen die gepland staan voor de komende paar weken, en Ubisoft presenteert het duidelijk als een goed gevulde show. Het bedrijf heeft onlangs bevestigd dat spellen zoals Assassin’s Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora, The Crew Motorfest en meer zullen worden gepresenteerd. Ondertussen zal ook een belangrijke mobiele titel zijn opwachting maken.

Op Twitter heeft Ubisoft onlangs bevestigd dat de aankomende mobiele titel Assassin’s Creed Codename Jade ook aan bod zal komen tijdens het evenement. Vorig jaar aangekondigd samen met een aantal andere Assassin’s Creed-titels, zal Codename Jade zich afspelen in het oude China en wordt het beschreven als een volwaardige open wereld actie-RPG.

Hoewel officiële details over de titel schaars zijn sinds de aankondiging, zijn er de afgelopen maanden toch enkele details beschikbaar gekomen via aanzienlijke gameplay-lekken, die onder andere parkour- en gevechtsmechanismen, personage-aanpassing, en stealth hebben laten zien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: