Home Gaming ArenaNet kondigt PvP Leagues aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

ArenaNet kondigt PvP Leagues aan voor Guild Wars 2: Heart of Thorns

by Mark van Truijen

ArenaNet™, uitgever en ontwikkelaar van de bekroonde Guild Wars franchise, heeft aangekondigd dat de ‘regular seasons’ voor PvP, waarin alle spelers kunnen strijden en vervolgens worden beloond, naar Guild Wars 2: Heart of Thorns komen. Heart of Thorns is de eerste uitbreiding van Guild Wars 2 en staat gepland voor dit najaar.

Het nieuwe systeem, genaamd PvP Leagues, geeft spelers ‘regular seasons’ waarmee ze zich kunnen inschrijven in starter divisions en zo hun skills kunnen verbeteren en unieke beloningen verdienen. PvP Leagues biedt een verbeterd systeem voor ranked play, verbeterde matchmaking en regelmatig doelen die spelers een stappenplan bieden om op een hoge niveau te concurreren.

John Corpening, associate director voor Guild Wars 2 competitive, kondigde het nieuwe PvP League systeem live aan op het podium van de ESL booth tijdens gamescom in Keulen, Duitsland. In Keulen werd het eerste Europese Guild Wars 2 World Tournament Series (WTS) gehouden. Al snel na de aankondiging dat spelers de middelen krijgen om top spelers te worden in PvP, kroonde ArenaNet The Abjured als de WTS-Cologne PvP kampioenen. Verschillende teams streden om ruim € 45.000 aan prijzengeld en de kans om zichzelf te vereeuwigen op de Tyrian Lion “Pride” troffee. Fans in het publiek in Keulen en die thuis meekeken via het officiëleGuild Wars 2 Twitch kanaal werden beloond met de overwinning van The Abjured uit Noord-Amerika. De overwinning volgde na een spannende dag vol wedstrijden met Orange Logo, The Civilized Gentlemen en GLHF, allen goede kanshebbers met overwinningen in voorgaande WTS toernooien op hun naam.

Meer informatie over de structuur van de PvP Leagues en beloningen in Guild Wars 2: Heart of Thorns staan beschreven in de volgende blogpost van John Corpening:https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-pvp-leagues/

Bezoek voor meer informatie over Guild Wars 2: Heart of Thorns en de Guild Wars 2 World Tournament Series: www.guildwars2.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x