Home Movies Andre Rieu met concert Shall We Dance op het witte doek – 27 en 28 juli in de bioscoop

Andre Rieu met concert Shall We Dance op het witte doek – 27 en 28 juli in de bioscoop

by Mark van Truijen

Eerder dit jaar kon u al genieten van het Nieuwjaarsconcert van André Rieu in de Nederlandse bioscopen. Op 27 en 28 juli keert de Koning van de wals terug in de bioscopen met het concert Shall We Dance?, opgenomen tijdens zijn befaamde Maastricht Concerten in zijn geboorteplaats Maastricht. André in Cinemas – Shall We Dance? biedt naast de concertregistratie ook een exclusief kijkje achter de schermen, een exclusief interview met André Rieu tussen de coulissen en nog veel meer speciale verrassingen met bekende Nederlanders!

Live vanaf het prachtige en eeuwenoude stadsplein in Maastricht brengt André, samen met een cast van ruim 100 dansers en het 60-koppige Johann Strauss Orkest met wie hij al meer dan 30 jaar de wereld rondtrekt, de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans. Zoals André het zelf zegt: “Ik heb in 2019 opnieuw het genoegen mijn fans, via hun bioscoopschermen, in mijn woonplaats Maastricht te verwelkomen! Een magische beleving dat voor mij elk jaar weer een geweldig evenement is! Dit jaar wordt helemaal bijzonder omdat ik mijn lievelingsmuziek speel: de wals. Kom en luister mee naar “An der schönen blauen Donau” en vele andere verrassingen die we in de komende weken zullen aankondigen! Ik wil iedereen zien walsen in de gangpaden van de bioscoop!”

André’s bioscoopconcerten zijn voor velen ieder jaar weer een hoogtepunt, waarbij het publiek meegevoerd wordt door de warmte en de energie van dit spektakel. Miljoenen mensen hebben reeds genoten van zijn unieke concerten en u kan André Rieu nu ook in actie zien op zaterdag 27 en zondag 28 juli. André Rieu kijkt ernaar uit het publiek te mogen ontvangen in de plaatselijke bioscoop voor een onvergetelijke en unieke bioscoopervaring, voor iedereen voor wie het niet mogelijk is het Maastricht Concert 2019 te bezoeken én voor hen die er nogmaals op het grote doek van willen genieten!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: