Home Gaming Houd van jezelf in Love Thyself: A Horatio Story

Houd van jezelf in Love Thyself: A Horatio Story

by Jos Vis

Voor degenen die niet veel weten over Amplitude Studios, ze zijn een studio die bekend staat om onze geweldige strategiespellen, een community-gerichte benadering van ontwikkeling. Maar bovenal staan ze bekend om het Endless Universe, een legendarisch sci-fi fantasiemelkwegstelsel.

Het zijn meestal behoorlijk serieuze dingen, maar met Horatio laten men zich los. Hij is een vervelende miljonair, excentriek in zijn uiterlijk en in zijn smaak, en narcistisch in het extreme. Niet in staat om weerstand te bieden aan de drang om het heelal mooier te maken, hij is bezig met een levenslange zoektocht om het universum te bevolken met, uiteraard, klonen van zichzelf.

Horatio’s perfectie en narcisme zijn een lopende grap binnen de gemeenschap. Vorig jaar voor April Fool’s dag besloten we om de aankondiging van Horatioful Boyfriend, een visuele roman over precies wat je zou verwachten, te faken.

“Verlegen om gekke ideeën zijn we nooit, we bleven erover nadenken, totdat op een dag een klein team ging zitten en dacht: wat als we dit echt zouden doen? Een spel dat leuk zou zijn, zelfs als je het universum niet kende en alleen maar beter werd naarmate je er meer over wist? Hoe geweldig zou dat zijn? Het proces was begonnen …”, aldus de ontwikkelaars.

Of je nu al fan bent of niet, dit is het moment om het eindeloze universum te ontdekken!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: