Home Gaming Ace Combat 7 komt met nieuwe trailer

Ace Combat 7 komt met nieuwe trailer

by Sven

Entertainment Europe is verheugd om meer details te onthullen over de heftigste air-combat-ervaring ooit. ACE COMBAT 7, ontwikkeld door BANDAI NAMCO Studios in Tokyo – Japan, zal worden uitgebracht in 2017 en gamers in de cockpit plaatsen van de meest geavanceerde oorlogsvliegtuigen. Met de nieuwe video die is uitgebracht op het PSX-event, kunnen spelers nu al proeven van het unieke universum van Ace Combat, the Ace of the Sky!

ACE COMBAT 7 biedt fotorealistische beelden, intense luchtgevechten, een veelvoud van zowel authentieke als futuristische vliegtuigen, een meeslepende verhaallijn en support voor PlayStation® VR!  ACE COMBAT 7 maakt gebruik van de kracht van de nieuwste generatie gaminghardware en zal spelers wegblazen met de evolutie van haar graphics-engine. Prachtig gerenderde wolkenvelden en uiterst gedetailleerde steden dragen bij aan het gevoel van ongekende snelheid en zijn het decor voor de spannendste luchtgevechten in de 20-jarige geschiedenis van de franchise. ACE COMBAT 7 biedt een arsenaal aan ultramoderne wapens en formidabele vijanden.

PlayStation®4 players kunnen zich verdiepen in ACE COMBAT 7’s realisme door exclusieve features die specifiek voor PlayStation®VR zijn ontwikkeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: