Home Featured Eternity: The Last Unicorn komt 16 april naar Xbox One

Eternity: The Last Unicorn komt 16 april naar Xbox One

by Jos Vis

Nadat de game uitkwam voor PC en Playstation 4, komt Eternity: The Last Unicorn eindelijk naar Xbox One. Vanaf 16 april kunnen Xbox One-bezitters los gaan met het spel.

Eternity: The Last Unicorn gaat trots terug naar de dagen van klassieke actie-RPG’s toen cameraperspectieven werden opgelost en spelers werden beloond en aangemoedigd om de wereld om hen heen te verkennen. Met een duidelijk respect voor de wortels van het genre en zijn voorliefde voor gespannen gevechten stapt de speler in de schoenen van twee verschillende helden – Aurehen, de jonge elf of Bior, de woeste viking – elk met hun eigen unieke verhalen om te ontdekken en te beheersen.
  
Door hun krachten te bundelen, gaan ze op jacht naar de laatste eenhoorn en nemen ze onderweg epische bazen neer in een poging hun vloek op te heffen en de afnemende onsterfelijkheid van het elvenvolk te bewaren. Leven in zijn wereld ademen, Eternity: The Last Unicorn trekt sterk aan van de traditionele Scandinavische folklore, terwijl hij een tapijt van angstaanjagende goden en dieren weven, terwijl spelers worden geconfronteerd met Úlfrstórr, de reuzenwolf, Jökul de Jotun, en Gullveig de heks.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: