Home Gaming Verne: The Shape of Fantasy, een Pixel Art-avontuur dat zich afspeelt in een parallel universum dat de geheimen van Atlantis omhult

Verne: The Shape of Fantasy, een Pixel Art-avontuur dat zich afspeelt in een parallel universum dat de geheimen van Atlantis omhult

by Jos Vis

Trek je duikuitrusting en metaaldetector aan, want het is tijd om de mysteries van Atlantis voor eens en voor altijd te ontgrendelen in Verne: The Shape of Fantasy, een pixelart-avonturenspel dat in 2023 naar Steam komt. Van uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar Gametopia, Verne: The Shape of Fantasy schudt het puzzelplatformgenre wakker met een avontuur gebaseerd op een van de meest epische verhalen ooit verteld.

Verne: The Shape of Fantasy is een verhaalgedreven ervaring gebaseerd op het echte werk van Jules Verne, de auteur die het meest bekend is om romans als Journey to the Center of the Earth, Twenty Thousand Leagues Under the Sea en Around the World in Tachtig dagen. Door gebruik te maken van Verne’s unieke verhalen en sciencefiction, levert Verne: The Shape of Fantasy een magische gameplay-reis waarbij spelers veel vrienden, schurken en diepzeemonsters van legendes tegenkomen.

De oorlog tegen de vreselijke ‘Nation’, die zich afspeelt in een alternatief 1888, heeft zijn breekpunt bereikt en heeft het land van Hemera verwoest, de fantastische wereld die in de geest van Jules Verne is gecreëerd. Aan boord van de machtige Nautilus worstelen Jules Verne, kapitein Nemo en de moedige bemanning om de geheimen van Atlantis te ontrafelen, de legendarische utopie die massavernietiging onderging vanuit de krachtbron die Verne en zijn bemanning proberen te lokaliseren: de Vlam van Hephaestus.

“De fantastische romans van Jules Verne en hun impact hebben tientallen jaren overschreden, en we zijn verheugd om deze ongelooflijke verhalen te eren door ze opnieuw te bedenken als interactieve ervaringen waarin spelers kunnen beslissen wat er daarna gebeurt”, zegt Diego Adrada, CEO en hoofdontwikkelaar bij Gametopia.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: