Home Featured 21 Bridges review

21 Bridges review

by Marc Beers

Chadwick Boseman kennen we tegenwoordig vooral van zijn rol als Marvel-held T-Challa aka Black Panther, maar in deze politiethriller speelt hij een hele andere rol dan Black Panther. Toen ik zag dat deze thriller ook geproduceerd werd door de Russo Brothers trok dat gelijk mijn aandacht, omdat ik hun aandeel in het Marvel-universum erg goed vond en daarom was ik benieuwd wat ze zouden doen met een film als deze. In deze review vertel ik of de film goed uit de verf is gekomen of dat het een grote miskleun is.

Laat ik maar beginnen met het verhaal. Dit is clichématig, maar wel interessant. De film gaat over dat het personage van Chadwick Boseman toen hij jong was zijn vader verloor. Zijn vader was een politieagent en is vermoord toen hij in de achtervolging was. Ongeveer 20 jaar later is het personage van Chadwick Boseman, Andre Davis, net als zijn vader ook politieagent geworden en pakt hij de criminelen van New York hard aan. Tijdens een overval in Brooklyn wordt de klopjacht geopend op de verantwoordelijke personen. Wat volgt is een klopjacht door heel New York.

Het acteerwerk is echt een van de aspecten die deze film voor mij redde. Vooral het acteerwerk van Chadwick Boseman en Sienna Miller is echt heel erg goed en dat is een van de redenen waarom deze film geen miskleun is geworden. Chadwick Boseman is erg goed als harde detective Andre Davis en Sienna Miller ook als zijn hulpje. Voor de rest was het ook leuk om J.K. Simmons in deze film te zien.

Dan vraag 2: Is het een goede thriller? Ja en nee, Ja, omdat je geboeid naar het scherm blijft kijken als de politieagenten achter de criminelen aanzitten. En nee, omdat de film soms iets langzaam wordt en dat haalt de nodige spanning uit de film. Maar over het algemeen vond ik het een solide thriller.

Daarnaast vond ik de tijdspanne waar de film zich afspeelde erg goed, omdat je hierdoor het gevoel hebt dat de film echt een race tegen de klok is voor de hoofdpersonages. De achtervolging begint om ongeveer 12 ’s nachts en ze moeten de criminelen voor 5 uur dezelfde nacht gepakt hebben. Dit vind ik een slimme manier om de spanning in je film vast te houden en dit werkte naar mijn mening goed.

Zou ik deze film aanraden of niet. Ja, dat doe ik om een paar redenen, het erg goede acteerwerk en de tijdspanne waarin de film zich afspeelt. Daarnaast zou ik hem ook aanraden als je van een goede thriller houdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d