Home Gaming 11 maart begint het jachtseizoen met HITMAN

11 maart begint het jachtseizoen met HITMAN

by Overige Redacteuren

Comeback van de coole killer met de kale knikker
HITMAN
Het moordseizoen start op 11 maart op Playstation 4, Xbox One en PC

Wie maalt er om 007 als je Agent 47 de vuile klusjes kunt laten opknappen? Dat is pas een échte moordvent, die al zestien jaar het ambacht van contract killer een super creatieve invulling geeft. Vanaf zijn pc-debuut en de beginjaren (toen er achter ‘PlayStation’ nog een nummertje twee prijkte) was Hitman een schot in de roos. Nu, vijf geroemde games, een aantal fijne spin-offs én bijna tien miljoen verkochte exemplaren verder staat de sluipmoordenaar klaar om zijn nextgen-kunsten te vertonen. Hitman is comeback en reboot ineen. Het bevat zoveel moordopdrachten dat zowel de hardcore fans van het eerste uur als nieuwkomers er de rest van het jaar zoet mee zijn.

Hitman bouwt verder op de bewezen succesformule en de inmiddels klassieke delen Blood Money en Absolution, maar staat ook bol van de innovatie. Als speler ben je vrijer dan ooit om de opdracht een goede (maar voor het slachtoffer fatale) afloop te geven. De afzonderlijke levens zijn immens en worden bevolkt door honderden figuranten die je misschien wel voor jouw dodelijke karretje kunt spannen. Of je nu kiest voor schone handen en een sniper-geweer, niet bang bent voor het intiemere handwerk en gaat voor een welgemikte dolk of dat je wat ‘subtieler’ aan de slag gaat en de moord een ongeluk doet lijken – de mogelijkheden zijn haast oneindig. Agent 47 kan letterlijk álles in een dodelijk wapen hanteren en heeft meer vermommingen dan ooit tot zijn beschikking.

Blockbustergame in episodes
Ook qua release bewijst Hitman zijn innovatieve karakter. Het is voor het eerst dan een blockbustergame in verschillende downloadbare episodes wordt uitgebracht. Zo blijft het een spel dat continue evolueert en je het hele jaar door verrast met nieuwe levels en content. Het startschot is op 11 maart met de Prologue Mission en Parijs als locatie. In April reist Agent 47 af naar Italië, een maand later duikt hij op in Marokko. Vanaf dan krijgt Hitman elke maand een content-update en komen er tot het einde van het seizoen 2016 nog drie locaties bij: Thailand, de VS en Japan. PlayStation 4-bezitters krijgen daarnaast exclusief toegang tot de Bonus Contracts van The Sarajevo 6, een volledig op zichzelf staande verhaallijn. Aan het eind het kalenderjaar verschijnt Hitman ook in fysieke vorm, als

Hitman-2015-7

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x