Home Movies Tom Hiddleston wellicht de nieuwe James Bond?

Tom Hiddleston wellicht de nieuwe James Bond?

by Overige Redacteuren

Weer een nieuwe acteur kan worden toegevoegd aan het lijstje ‘potentiële’ 007 kandidaten. Dit maal is er een grote buzz rondom Tom Hiddleston (bekend van o.a. Crimson Peak en Thor). De Britse acteur noemt het opvolgen van Daniel Craig als geheim agent James Bond een ‘geweldige kans’.

British actor Tom Hiddleston attends the world film premiere of 'Thor, The Dark World' in central London on October 22, 2013. AFP PHOTO/ANDREW COWIE (Photo credit should read ANDREW COWIE/AFP/Getty Images)

Hiddleston heeft tijdens een interview met the Britse ‘The Sunday Telegraph’ verteld een enorme fan te zijn van de 007 filmsreeks. “Ik houd gewoon ontzettend van het thema, de stijlfiguren en de mythologie. Ik hou van het hele concept”, aldus de ‘Loki’ acteur. “Als het ooit op mijn pad komt, zou dat een geweldige kans zijn.”

Toch is Hiddleston zich bewust dat er veel uitdagingen bij de rol van geheim agent James Bond komen kijken. Hij zou het erg serieus aanpakken en er niet te licht over denken.

Ondanks de vele speculaties rondom een nieuwe James Bond is het nog niet zeker dat Daniel Craig zich inderdaad zal terugtrekken als geheim agent. Maar als we de uitspraak  “Ik snij nog liever mijn polsen door. Ik wil er de komende twee jaar even niet aan denken” moeten geloven is de kans toch echt aanwezig!

Zelf een voorkeur voor een wellicht nieuwe James Bond? Laat het ons weten! 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x