zondag , 24 september 2017

Xbox One S Battlefield 1 bundel onthuld

Vandaag kondigt Microsoft details en beschikbaarheid aan van de Xbox One S Battlefield 1bundel. De bundel bevat een militair groene console met bijpassende standaard en controller, een 1TB harde schijf, een gamedownload van de Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition, the Hellfighter Pack, Red Baron Pack, Lawrence of Arabia Pack, een nieuwe visuele weergave van de Behemoths, vijf Battlepacks en een maand EA Access. Met EA Access ontvang je vroege toegang tot geselecteerde EA games voordat ze uit zijn en krijg je ongelimiteerde toegang tot The Vault, een groeiende collectie van EA’s Xbox One games, exclusief op Xbox One. De bundel bevat de nieuwe Xbox One S console, die 4K videostreaming en High Dynamic Range (HDR) support voor video en gaming bevat en is de enige console met een 4K UHD Blu-ray speler.

Met de grootste blockbusters van dit jaar, plus een groeiende catalogus aan Xbox 360 Backward Compatible games en het snelste en meest betrouwbare multiplayer netwerk, is de Xbox One S het ultieme games en 4K entertainmentsysteem.

Bezoek voor meer details en assets Xbox Wire.

image003

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Dragon Ball Xenoverse 2 nu beschikbaar voor Nintendo Switch (Trailer)