Home Gaming Verbeter je gaming skills met de Trust Gaming Mechanical Keyboards

Verbeter je gaming skills met de Trust Gaming Mechanical Keyboards

by Mark van Truijen

Are you in itto win it? Dat komt goed uit, want Trust Gaming lanceert twee nieuwe mechanische toetsenborden die je reactietijdversnellen en jouw gaming skills naareen hoger niveau tillen.
Mechanical Keyboards
Ontdek de mechanische toetsenborden van Trust met snel reagerende GXT-White-switches. Dankzij de mechanische toetsen is het mogelijk om super snel te reageren tijdens gaming sessies. De toetsenborden beschikken over full LED-achtergrondverlichting, waarbij je elke toets apart kunt laten verlichten.

Beide toetsenborden hebben een speciale gaming-modus voor het uitschakelen van de Windows-toets en het activeren van de macro-toetsen, perfect voor hardcore gaming sessies. Met het intern geheugen is het mogelijk om vier macro-toetsen te programmeren zoals jij het wilt. De mechanische toetsen hebben een extreem lange levensduur namelijk tot 50 miljoen toetsaanslagen. Beide toetsenborden hebben ook een N-key rollover anti-ghosting, een polling-frequentie van 1000 Hz en responstijd van 5 ms.

GXT 880 en GXT 870
De GXT 880 Mechanical keyboard is een Full Layout keyboard en is daardoor ideaal voor het gamen thuis. De gevlochten nylon kabel (170 cm) zorgt ervoor dat de kabel niet in de knoop raakt. De GXT 870 daarentegen, is ideaal om mee te nemen naar gaming evenementen. Het heeft geen numpaden is daardoor een stuk kleiner dan de GXT 880. Je kunt hem dus makkelijk meenemen en past hij in de smalle ruimtes die je krijgt tijdens bijvoorbeeldcompetities en LAN party’s.

Over Trust International B.V.

Trust maakt betrouwbare hardware accessoires toegankelijk voor iedere familie. In ons brede assortiment kun je alles vinden voor je tablet, desktop, laptop, smartphone, voor je gaming-apparaten en nog veel meer. Trust is opgericht in 1983 en het hoofdkantoor is gevestigd in Dordrecht. Trust is internationaal actief in gedeeltes van Europa, Azië, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. Tegenwoordig heeft Trust meer dan 200 werknemers wereldwijd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x