Home Gaming Zombie Within nu beschikbaar op Steam

Zombie Within nu beschikbaar op Steam

by Jos Vis

Wandering Wizard (de indie-uitgeverij van Snail Inc.) en ontwikkelaar New Gen hebben vandaag aangekondigd dat het multiplayer sociale deductiespel Zombie Within nu beschikbaar is op Steam.

Zombie Within combineert strategie met terreur, waarbij spelers worden getransporteerd naar een post-apocalyptische wereld die wordt overspoeld door zombies. Zombie Imposters zijn geïnfiltreerd in een overlevendenkamp, beschermd door een team van verdedigers, en zijn van plan de bevolking te vernietigen.

Na 72 uur waarin makers Zombie Within op Twitch, YouTube en TikTok hebben getest, kan het publiek zich bij hun favoriete makers aansluiten en hun trouw kiezen: óf de mensheid verdedigen, óf strategisch de duisternis omarmen door een bedrieger te worden op een missie om het kamp weg te vagen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

  • Asymmetrische sociale deductie: speel als een zombie-bedrieger, die opgaat in het doden van zoveel mogelijk burgers in het kamp, of als een verdediger, die probeert uit te vinden wie van de burgers in het geheim een zombie is.
  • Veroorzaak chaos als de Zombie Imposter: Doe als Zombie Imposter alsof je een van de vele burgers van het kamp bent en breek zoveel mogelijk generatoren om de infectie te verspreiden. Zodra er voldoende infecties zijn verspreid, kan een bedrieger veranderen in een monsterlijke zombievorm, waardoor hij burgers rechtstreeks kan aanvallen.
  • Bescherm het kamp als verdediger: verdedigers kunnen de rol van jager of ingenieur op zich nemen. Jagers kunnen zombie-bedriegers gemakkelijk uitschakelen en kunnen vallen neerleggen om ze te ontmaskeren. Ondertussen beschikken Engineers over hulpmiddelen waarmee ze snel kapotte generatoren kunnen vinden en de bedrieger onder de burgers kunnen opsporen.
  • Willekeurig gegenereerde kaarten: speel op de standaardkaart of test je vaardigheden op een willekeurig gegenereerde kampkaart, met verschillende lay-outs en generator-spawns.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x