Home Gaming 4X Game Millennia krijgt releasedatum

4X Game Millennia krijgt releasedatum

by Jos Vis

Schrijf je eigen verhaal over een nieuwe beschaving in Millennia, een 4x imperiumbouwer van C Prompt Studios en Paradox Interactive, die op 26 maart verschijnt.

Millennia brengt een revolutie teweeg in het 4x-genre door de richting van de geschiedenis zelf in jouw handen te leggen. Dynamische en unieke tijdperken moedigen spelers aan om doelen na te streven die de mars van de mensheid dramatisch veranderen, waardoor een ijzertijdperk verandert in een tijdperk van helden, of, als de zaken slecht gepland zijn, een renaissance in een tijdperk van onwetendheid. Spelerskeuzes op het gebied van nationale geesten en andere eigenschappen zorgen ervoor dat elke playthrough anders is, aangezien een natie van ontdekkingsreizigers in het ene spel een natie van geleerden in een ander spel kan zijn. Ontwikkel sterke economische centra en exporteer overschotten naar de uithoeken van je rijk om de productie te versnellen of luxeartikelen te distribueren.

Kenmerken van Millennia zijn onder meer:

  • Geschiedenis en alternatieve geschiedenis: Leid uw mensen door tien dynamische tijdperken, stuur uw tijdlijn naar de onbekende alternatieve geschiedenis van een Variant-tijdperk of het gevaar en de kansen van een Crisis-tijdperk. Elk tijdperk omvat unieke regels, eenheden, gebouwen, goederen en uitdagingen, die het pad van de geschiedenis kunnen veranderen.
  • Nationale geesten: beslis waar jouw land beroemd om is door nationale geesten te selecteren en de bonussen die ze bieden te gebruiken om je doelen te bereiken. Combineer meerdere Nationale Geesten terwijl je door de geschiedenis vordert om in elk spel een unieke beschaving te creëren.
  • Ontwikkel een sterke samenleving: investeer in zes verschillende domeinen die de focus van uw land beïnvloeden: verkenning, regering, oorlogvoering, diplomatie, techniek en kunst. Hoe beter u voor elk van deze domeinen zorgt, hoe meer uw land gebruik kan maken van unieke domeinkrachten. Alles, van het claimen van grondgebied tot het aannemen van nieuwe regeringen, het verspreiden van religie en het versterken van legers, vloeit voort uit de beheersing van de Domeinen.
  • Deep Economy: Ontwerp een economische supply chain om uw strategie te ondersteunen. Verzamel grondstoffen en bouw vervolgens verbeteringen om basisgoederen zoals boomstammen of ijzer te verfijnen tot timmerhout, papier, boeken, blokken, gereedschappen of wapens – gespecialiseerde producten waarmee u uw economische motor kunt verbeteren en aanpassen aan wat de geschiedenis u ook maar stuurt.
  • Gecombineerde wapenoorlog: pas je oorlogsbenadering aan door individuele eenheden te combineren tot krachtige legers. Elke eenheid beïnvloedt de capaciteiten van zijn leger, waardoor je een groot aantal gevarieerde strategieën kunt gebruiken. Als je eenmaal in conflict bent, zie je hoe de actie zich ontvouwt via de Combat Viewer, waar gevechten plaatsvinden en details worden gegeven over hoe verschillende legers presteren.
  • En meer: ontdek natuurlijke oriëntatiepunten, bouw de piramides, doe mee aan de ruimterace, financier expedities, overleef plagen, gebruik diplomatie in je voordeel, ga om met chaosgebeurtenissen, ontketen innovaties, ga om met buitenaardse bezoekers, bestuur onderwatersteden, beheer luchtgevechten en beheer een groot aantal andere inhoud met een historisch thema.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x