Home Gaming Zet je schrap voor de Resistance Mode in Homefront: The Revolution! (Trailer)

Zet je schrap voor de Resistance Mode in Homefront: The Revolution! (Trailer)

by Sven

Deep Silver heeft vandaag met de nieuwe ‘Freedom Fighters’ gameplaytrailer deResistance Mode van Homefront: The Revolution onthuld.

Resistance Mode is een gloednieuwe online co-op belevenis voor 4 spelers inHomefront: The Revolution en Xbox One-bezitters kunnen deze tussen 11 en 14 februari als eerste uitproberen in de gesloten bèta, exclusief op Xbox One.

Resistance Mode

Vorm online een verzetsgroep met je vrienden en voer guerrilla-acties uit tegen de militaire macht van de Korean People’s Army (KPA) in superspannende, verhaalgedreven missies in bezet Philadelphia.

Speel nieuwe vaardigheden vrij, verdien blauwdrukken voor wapens, zeldzame uitrustingen en gevechtskleding om je eigen groepje vrijheidsstrijders te ontwikkelen en te customizen – verander je team van burgers tot meedogenloze strijders!

Geniet ook na release van de game van omvangrijke gratis content-updates, als deel van een uitvoerig supportprogramma van Dambuster Studios.

Homefront: the Revolution is het meest ambitieuze project van dit team tot nu toe,” aldus Hasit Zala, game director bij Dambuster Studios.

“Naast onze epische singleplayer campagne van meer dan 30 uur brengen we de Resistance Mode uit met 12 herspeelbare missies. En binnen het eerste jaar vanaf release willen we nog eens 20 extra missies uitbrengen. En om te zorgen dat onze community altijd samen kan spelen, zullen alle Resistance Mode-missies gratis te downloaden zijn.”

Schrijf je vandaag nog in voor de gesloten bèta op Xbox One

Toekomstige vrijheidsstrijders kunnen voor het eerst kennismaken met Resistance Mode in de gesloten bèta, die van 11 tot 14 februari exclusief te beleven is op Xbox One, het alles-in-één games- en entertainmentsysteem van Microsoft.

Toegang tot de bèta is gelimiteerd en de enige manier om die te krijgen, is met een Xbox One Bèta Token. Deep Silver en Xbox organiseren de komende tijd een aantal acties, waarmee je de kans krijgt om een token te ontvangen en deel te nemen aan de bèta.

De beste kans om een Bèta Token te krijgen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, krijg je door je te registreren op de officiële Homefront-site op www.Homefront-Game.com.

Als je een account aanmaakt, maak je automatisch kans om toegang te krijgen tot de gesloten bèta.

Daarnaast kunnen geregistreerde leden van de Homefront-community uitgenodigd worden om deel te nemen aan een sneak preview van Resistance Mode, via een van de gesloten bèta-stresstests die plaatsvinden op vrijdag 29 januari en vrijdag 5 februari op Xbox One.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x