Home Gaming Activision kondigt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan aan!

Activision kondigt Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan aan!

by Sven

Activision Publishing, Nickelodeon en PlatinumGames Inc. hebben de handen ineengeslagen om Teenage Mutant Ninja Turtle: Mutants in Manhattan te creëren, een third-person actiegame met New York’s geliefde groene superhelden uit de riolen. Als speler bescherm je The Big Apple tegen aliens, mutants en de Foot Clan. Dat kan in een single-player campaign, maar je kunt ook met drie vrienden aan de slag in de four-player online co-op. Let goed op, want het wordt zeker geen eitje om Bebop, Rocksteady, Shredder en andere iconische bazen te verslaan.

PlatinumGames’ talent om een stijlvolle en soepele strijd te creëren komt perfect tot uiting in Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan. Met sleutelwoorden als ‘snelheid’, ‘teamwork’ en ‘actie’ worden gamers van alle vaardigheidsniveaus uitgedaagd. Elke Turtle heeft een duidelijk eigen stijl van spelen, maar kan ook nog eens worden gecustomized met een unieke set Ninjutsu moves, combat items en andere speciale bonussen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan heeft een fantastisch, cel-shaded art design. Het originele verhaal is van de zeer productieve schrijver Tom Waltz, de man achter de veelgeprezen Teenage Mutant Ninja Turtles series van IDW Publishing.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan wordt komende zomer verwacht. De game verschijnt als retail en digitale release op de PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360, en Windows PC via Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x