Home TVSeries Zesde seizoen Game of Thrones gaat op 25 april in première bij HBO Nederland. Gelijktijdig ook nieuwe afleveringen van Veep en Silicon Valley

Zesde seizoen Game of Thrones gaat op 25 april in première bij HBO Nederland. Gelijktijdig ook nieuwe afleveringen van Veep en Silicon Valley

by Mark van Truijen
Zojuist heeft HBO tijdens de TCA (The Television Critics Association) in Los Angeles de startdata voor de nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Veep en Silicon Valley aangekondigd. Het zesde seizoen van de mateloos populaire HBO-serie Game of Thrones start op maandag 25 april. Ook het vijfde seizoen van Veep, de komedieserie met in de hoofdrol Julia Louis-Dreyfus, én het derde seizoen van Silicon Valley zullen op 25 april starten. Nieuwe afleveringen zijn gelijktijdig met de Amerikaanse uitzending bij HBO Nederland te zien.

Over Game of Thrones

Gebaseerd op de populaire boekenreeks A Song of Ice and Fire van auteur George R.R. Martin. In Westeros, een mythisch continent, strijden verschillende adellijke families om de IJzeren Troon en de macht om de Zeven Koninkrijken. Echter, in een tijdperk waarin verraad, lust, intriges en bovennatuurlijke krachten hoogtij vieren, zal hun dodelijke kat-en-muisspel onvoorziene en verreikende gevolgen hebben. Tot overmaat van ramp maakt achter een eeuwenoude, gigantische muur van ijs een kille vijand zich op om het land onder de voet te lopen. In Game of Thrones, winnaar van 26 (!) Primetime Emmy Awards, zijn de Nederlandse acteurs Carice van Houten en Michiel Huisman te zien.
Over Veep
Deze komedieserie speelt zich af in Washington D.C. en draait rond Selina Meyer. De satirische reeks van Armando Iannucci neemt het geïsoleerde, politieke wereldje van Washington genadeloos op de korrel. Actrice Julia Louis-Dreyfus, vooral bekend van haar rol als Elaine in Seinfeld, won in 2015 voor het vierde jaar op rij een Primetime Emmy Award voor haar rol als Selina Meyer. Naast Louis-Dreyfus schitteren in Veep ook Anna Chlumsky (3 Primetime Emmy Awards nominaties) en Tony Hale (winnaar van 2 Primetime Emmy Awards).
Over Silicon Valley

Silicon Valley is een HBO-serie van Mike Judge (Office Space). In de hightech goudkoorts van het hedendaagse Silicon Valley blijken de hoogbegaafde talenten vaak degenen die het minst goed met het succes kunnen omgaan. Vol grote ideeën en nog grotere ego’s probeert een team van underdogs een gooi te doen naar eeuwige roem en bergen geld. In HBO’s Silicon Valley, winnaar van 2 Primetime Emmy Awards, worden de belangrijkste rollen vertolkt door Thomas Middleditch, T.J. Miller, Josh Brener. De nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Veep en Silicon Valley zullen vanaf maandag 25 april voor Nederlandse HBO-abonnees beschikbaar zijn.t geïsoleerde, politieke wereldje van Washington genadeloos op de korrel. Actrice Julia Louis-Dreyfus, vooral bekend van haar rol als Elaine in Seinfeld, won in 2015 voor het vierde jaar op rij een Primetime Emmy Award voor haar rol als Selina Meyer. Naast Louis-Dreyfus schitteren in Veep ook Anna Chlumsky (3 Primetime Emmy Awards nominaties) en Tony Hale (winnaar van 2 Primetime Emmy Awards). Over Silicon Valley Silicon Valley is een HBO-serie van Mike Judge (Office Space). In de hightech goudkoorts van het hedendaagse Silicon Valley blijken de hoogbegaafde talenten vaak degenen die het minst goed met het succes kunnen omgaan. Vol grote ideeën en nog grotere ego’s probeert een team van underdogs een gooi te doen naar eeuwige roem en bergen geld. In HBO’s Silicon Valley, winnaar van 2 Primetime Emmy Awards, worden de belangrijkste rollen vertolkt door Thomas Middleditch, T.J. Miller, Josh Brener.

De nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Veep en Silicon Valley zullen vanaf maandag 25 april voor Nederlandse HBO-abonnees beschikbaar zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x