Home GamingAndroid ZeniMax Media verwerft Escalation Studios

ZeniMax Media verwerft Escalation Studios

by Mark van Truijen

ZeniMax® Media, Inc. – hoofdbedrijf van videogame-uitgever Bethesda Softworks – kondigt aan dat het Escalation Studios heeft verworven, dat is gelokaliseerd in Dallas, TX. Opgericht in 2007 door veteranen uit de industrie, Tom Mustaine en Marc Tardif, heeft Escalation’s team geholpen met het opbouwen en ondersteunen van enkele van de grootste franchises uit de industrie, inclusief id Software’s prijswinnende first-person shooter, DOOM, die in 2016 verscheen.

“We waren meermaals onder de indruk van het team bij Escalation dat Tom en Marc hadden samengesteld,” aldus Todd Vaughn, Vice President of Development bij Bethesda. “Hun toewijding naar kwaliteit en innovatie heeft verschillende bijdrages geleverd tot projecten waar we samen aan hebben gewerkt. We zijn dan ook verheugd hen te mogen verwelkomen bij ZeniMax.”

Escalation is momenteel samen aan het werken aan enkele projecten met studio’s uit de ZeniMax-familie en zal een bijdrage blijven leveren aan titels voor pc, console, mobile en VR.

“ZeniMax’s studio’s zijn verantwoordelijk voor enkele van de meest iconische games uit de industrie,” aldus Marc Tardif, Co-Managing Director bij Escalation Studios. “Deel uitmaken van deze fantastische familie van ontwikkelaars is een eer voor iedereen hier van onze studio.”

“We zijn trots op het ongelofelijke team dat heeft geholpen om van Escalation zo’n succes te maken,” voegt Tom Mustaine Co-Managing Director van Escalation Studios eraan toe. “We kunnen niet wachten om te zien wat de studio kan met de steun van zo’n fantastisch bedrijf als ZeniMax.”

Voor meer informatie omtrent ZeniMax Media, bezoek www.zenimax.com. Voor meer info over Bethesda, bezoek www.bethesda.net. Voor meer info over Escalation Studios, surf naar www.escalation.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x