Home Gaming YUKI verschijnt vandaag op PlayStation VR

YUKI verschijnt vandaag op PlayStation VR

by Jos Vis

ARVORE, de Emmy Award-winnende VR-studio achter de veelgeprezen Pixel Ripped-serie, kondigt met trots aan dat hun veelgeprezen VR Bullet Hell Roguelike YUKI (PSVR-trailer, website, persmap) VANDAAG UIT is op PlayStation VR in heel Amerika, Europa en Azië op een prijs van 19,99 EUR. YUKI is ook beschikbaar op Oculus Quest, Quest 2, Rift en alle Steam VR-platforms voor een prijs van 19,99 EUR.

YUKI is een vrolijke mix van de bullet-hell en roguelike-genres in VR die zich afspeelt in een multidimensionaal anime-universum. Betreed de wilde fantasie van een kind en vlieg door Yuki’s actiefiguur met je handen te besturen. Beweeg je lichaam om kogels en obstakels te ontwijken, terwijl je vecht tegen kwade krachten die het universum willen beheersen, in dit uitdagende spel waarin elke nederlaag gewoon een nieuwe stap is om dichter bij de overwinning te komen.

Door zijn unieke VR-gameplay, die wendingen toevoegt aan de inspirerende gameplay van old-school klassiekers zoals STAR FOX, daagt YUKI het ruimtelijk bewustzijn en de nauwkeurige reflexen van de speler uit over meerdere niveaus, elk tot de rand gevuld met procedureel geplaatste vijanden, obstakels en kogels. Roguelite-elementen – zoals een persistent progressiesysteem waarmee de speler zijn vaardigheden kan verbeteren door aan het begin en tijdens elke run verschillende power-ups, nieuwe vaardigheden en wapens uit te rusten – verhogen de inzet en zorgen ervoor dat de speler terug wil komen voor meer en het proberen nieuwe evoluerende strategieën om het spel te verslaan. YUKI wordt gelanceerd op PSVR met de intense “Patrol Mode” die veel bijval heeft gekregen van gebruikers en critici, en zal binnenkort een update ontvangen met de zeer uitdagende “Endless Mode”.

ARVORE werkte onlangs samen met VR Esports Brasil om een geweldige Mixed Reality-trailer op te nemen in hun studio, waar je kunt zien hoe YUKI de speler volledig onderdompelt in de VR-wereld en zijn verschillende mechanica in actie laat zien:

YouTube video


YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x